Happy momlife

lalaloopsy 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Lalaloopsy Feature Doll Jewel’s Glitter Makeover | Review

Meisjes speelgoed, ik vind het geweldig! Zo leuk ook dat Sofie steeds meer interesse krijgt in poppen enzo, want ik mag dit natuurlijk met haar delen. Sofie ontving een Lalaloopsy Feature Doll jewel’s glitter make-over. Een onwijs leuke pop waar ze sinds dat ze heeft gekregen continu mee speelt. Zo leuk!

Vroeger waren Lalaloopsy ooit lappenpoppen die op een magische manier tot leven kwamen toen hun laatste steekje werd genaaid. De poppen bieden meisjes een fantastische wereld met unieke persoonlijkheden die zijn geïnspireerd op de stof waarvan ze zijn gemaakt. Naast de leuke poppen is er op Netflix ook een toffe serie te bekijken.

De Jewel sparkles is een pop die je een make-over kunt geven. Je kunt hiervoor de bijgeleverde glitters gebruiken, maar je kunt ook het haar verven met speciaal verf. Je kunt je Lalaloopsy precies zo maken als jij wilt en zoals je gezien hebt in de Netflix-serie. Naast dat je het haar van de Lalaloopsy kunt verven kun je dit ook in je eigen haren gebruiken. Wij hebben het geprobeerd met Sofie en daarna aan de kant gelegd, als ze strak groter is mag ze er nog meer mee spelen.

Sofie is voornamelijk bezig met het borstelen van de haren van haar Lalaloopsy, op dit moment zitten er nog mooie krullen in, maar ik weet niet hoe lang dit blijft zitten haha! De pop is mooi stevig en de onderdelen allemaal groot ik hoef niet bang te zijn dat Sofie in een onderdeel stikt. In de verpakking zit natuurlijk een Lalaloopsy pop, items om de glitters mee aan te brengen, om het haarkrijt mee aan te brengen een borstel en clips die je in de haartjes van de Lalaloopsy pop kunt bevestigen.

Hier in huis is het een groot succes en ze vindt het ook erg leuk om te kijken naar de Netflix-serie terwijl ze met haar pop speelt. Ook ik vind het een goed product, de pop is mooi stevig en het ziet er kwalitatief goed uit. De haren zijn niet flut en vallen ook niet zomaar uit.

Lalaloopsy kun je kopen bij de welbekende speelgoedwinkels en bol.com voor €34,99.

Facebook Comments

Share this post