Persoonlijk

De laatste 2 dagen rust

Onlangs vertelde ik dat wij binnenkort renovatie aan onze woning krijgen. Binnenkort is nu wel heel snel, want aanstaande maandag beginnen ze met de renovatie. Gisteren besefte ik het opeens dat de rust voor de komende weken wel even voorbij is en dat ik elke ochtend om half 8 gedoucht moet zijn. 

Inpakken maar

Dit weekend gaan wij beginnen met het inpakken van de eerste stukken van onze woning. Ze beginnen aan de voorkant en daarvoor moeten er wat dingen weggehaald worden. Tevens moeten wij bijna Aron zijn hele kamer uit elkaar schroeven en tijdelijk opbergen. Hij heeft namelijk een hoogslaper die niet kan blijven staan. Ook in de woonkamer moet ik dingen weghalen, omdat ze er met groot materiaal bij moeten vanwege het weghalen van asbest.

Tijdelijke woning

Ook zijn wij druk bezig met het regelen van een tijdelijke woning. Dit gebeurt samen met de woningbouw en vandaag gaan wij ergens kijken. Zoals het nu lijkt gaan wij voor een periode op een vakantiepark wonen zodat wij niet in de bende hoeven te zitten. Ook is het niet mogelijk ivm ons bed om hier te blijven. Ons huis te klein om alles heen en weer te schuiven. 6 weken vakantie dus!

Nieuwe slaapkamers

Zodra de kamers klaar zijn gaan wij beginnen met het upgraden van de kinderkamers. Robert gaat bezig met die van Aron en ik ga van die van Sofie een peuterkamer maken. Ik heb echt super veel zin om mijn ideetjes te gaan uitwerken. Lekker bezig met frisse kleurtjes en grote meiden dingetjes. Ook is het peuterbed hier in huis aanwezig binnenkort dus  misschien dat wij direct een poging wagen met het peuterbed. Aron was overigens ook 18 maanden toen hij op een groot bed ging en aangezien ons kleine monstertje al begint te klimmen vind ik het niet zo gek idee om het te doen.

En zo geniet ik nog even van twee ochtenden in mijn badjas beneden lopen en douche ik nog even halvewege de ochtend, want binnenkort is het tijdelijk even anders. Maar at the end of the story; het wordt wel mooi! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

9 Comments

 • Reply Marijke

  Spannend hoor al die nieuwe dingen. Ben heel benieuwd hoe het gaat worden!

  20/08/2016 at 9:33 am
 • Reply Nathalie

  Wij zijn ook volop bezig! Succes!!!!

  20/08/2016 at 9:42 am
 • Reply Kleine Prinses

  altijd spannend he! Ik ben bijna klaar met de kamer van mijn dochter!

  20/08/2016 at 10:37 am
 • Reply Nienke

  Super spannend! Heel veel succes.

  20/08/2016 at 10:42 am
 • Reply Lilian

  Wat leuk, alles weer lekker mooi en fris! Ik ben benieuwd naar het resultaat.

  20/08/2016 at 11:37 am
 • Reply Marjon

  Even geduld dus en dan alles weer in een eigen opgeknapt huis.
  Lijkt me van de ene kant ook vervelend om tijdelijk te moeten verhuizen.

  20/08/2016 at 12:34 pm
 • Reply angelique

  Spannend! Maar wel een goede reden om inspi op te doen voor de kinderkamers 😉

  20/08/2016 at 1:41 pm
 • Reply Marije

  Lijkt me heel heftig om met een gezin met kleine kinderen tijdelijk te moeten verhuizen. Maar volgens mij ben jij de rust zelve, dus komt vast helemaal goed 🙂 Succes en geniet nog eventjes van de laatste dagen in jullie huis! Wel héél relaxed dat jullie een mooi gerenoveerd huis ervoor terug krijgen!

  20/08/2016 at 10:27 pm
 • Reply Mariëlle

  succes! Ben benieuwd naar het eindresultaat! Laat je weten hoe het gaat met Sophie in het grote bed? Zit er bij mijn uk ook over te twijfelen of ik haar al uit haar ledikantje ga halen, is even oud als Sophie, dus kan ik dan een beetje inschatten of het mogelijk is haha

  22/08/2016 at 2:12 pm
 • Leave a Reply