Comments (9)

Spannend hoor al die nieuwe dingen. Ben heel benieuwd hoe het gaat worden!

Wij zijn ook volop bezig! Succes!!!!

altijd spannend he! Ik ben bijna klaar met de kamer van mijn dochter!

Super spannend! Heel veel succes.

Wat leuk, alles weer lekker mooi en fris! Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Even geduld dus en dan alles weer in een eigen opgeknapt huis.
Lijkt me van de ene kant ook vervelend om tijdelijk te moeten verhuizen.

Spannend! Maar wel een goede reden om inspi op te doen voor de kinderkamers 😉

Lijkt me heel heftig om met een gezin met kleine kinderen tijdelijk te moeten verhuizen. Maar volgens mij ben jij de rust zelve, dus komt vast helemaal goed 🙂 Succes en geniet nog eventjes van de laatste dagen in jullie huis! Wel héél relaxed dat jullie een mooi gerenoveerd huis ervoor terug krijgen!

succes! Ben benieuwd naar het eindresultaat! Laat je weten hoe het gaat met Sophie in het grote bed? Zit er bij mijn uk ook over te twijfelen of ik haar al uit haar ledikantje ga halen, is even oud als Sophie, dus kan ik dan een beetje inschatten of het mogelijk is haha

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP