Comments (4)

Oh pff meid ik had wel meegekregen dat het geen fijne week voor je was maar zo heftig? Jeetje! Respect voor je keuze hoor!

Het heeft je niet mee gezeten.. zo naar als je je zo rot voelt terwijl je gewoon wil genieten van die bijzondere tijd! Ik heb precies hetzelfde gehad alleen begon het op de dag dat we geen kraamzorg meer hadden.. ook een kuur gehad, veel pijn, gekolfd en met flesjes in de weer. Ik heb toen wel doorgezet met borstvoeding maar dat was 3 maanden ploeteren en toen alsnog gestopt omdat het nooit echt meer geworden is wat het zou moeten zijn. Soms denk ik wel ‘was ik maar eerder gestopt’ alleen kon ik die keuze toen echt niet maken..

Och meis, zo herkenbaar. En vooral het stukje van niet op willen geven, die constante tweestrijd. Bij mijn eerste zat ik tegen een postnatale depressie aan, met name door de borstvoeding. Bij de tweede van mijn man in de kraamweek al moeten stoppen omdat het weer die kant op ging. Uiteindelijk vond ik de rust wel na een paar dagen. Volgens mij is het door de hormonen zo vreselijk moeilijk om te stoppen!
Mooi om die foto van jullie buiten te zien. Schattig hoe Sofie naar jou kijkt!

Heel heftig.. Ik heb net 4 dagen geleden borstontsteking gehad.. Doordat ik op mijn werk druk had en snel en verkeerd gekolfd had.. Savonds thuis 39 graden nadat ik 2 paracetamollen had gehad.. Verschrikkelijk wat ziek je dan kan zijn.. Gelukkig gaat het steeds weer wat beter met je.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP