Happy momlife

shutterstock_586741628 (1)
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Kraamcadeaus waar je ons blij mee kunt maken

De kraamweek komt eraan of is al begonnen. Tijdens de kraamweek zullen de eerste visites komen en daarna zullen wij nog moeten beslissen of wij voor een kraamfeest gaan of dat wij kiezen voor kraamvisite. De man is nog niet overtuigd haha! De laatste tijd kreeg ik vaak de vraag wat wij als kraamcadeau zouden willen aangezien je natuurlijk al een hele hoop hebt met 2 kinderen. Dat klopt ook en ik zie dat ik nu naar hele andere dingen kijk.

  • Luiers – Het is misschien niet het leukste cadeau om te geven, maar je maakt mij (ons) er heel blij mee. Luiers zullen wij nog een hele tijd nodig hebben dus een voorraadje is natuurlijk niet verkeerd.
  • Naïf – Ik gebruik voor de kinderen allemaal Naïf babyverzorging ik vind de producten gewoon erg fijn. Nu met drie kinderen loopt de prijs natuurlijk wel op dus een voorraadje hiervan is ook nooit weg. Bij Sofie hoef ik niks anders te proberen, want ze reageert overal op. Bij baby 3.0 zal ik ook niet gaan experimenteren en direct voor het vertrouwde kiezen.
  • Kleding maat 62/68 – Voor baby 3.0 heb ik alleen kleding in maat 50/56 gehaald. Dit met de intentie dat mensen het vaak leuk vinden om kleding te kopen voor een baby. Het is natuurlijk zonde als je veel te veel kleding hebt.
  • Hoesje voor consultatiebureau boekje – Bij Sofie kocht ik er zelf eentje, een hoesje voor om het boekje van het CB. Super handig, want zo blijft het boekje mooi.
  • Eten – Je denkt er misschien niet aan, maar met een newborn kom je niet altijd aan koken toe helemaal niet als er nog twee rondlopen haha! Ik denk dat je ons heel blij kunt maken met een gezonde, voedzame maaltijd.
  • Cadeaubonnen Wederom weer iets dat misschien niet heel leuk is, maar wel praktisch. Een cadeaubon van de kruidvat (voor luiers bijvoorbeeld), Etos (voor Naïf) of van de HEMA zijn natuurlijk altijd goed. Hiermee doe je een nieuwe mama veel plezier.
  • Mijlpalenkaarten – Bij Sofie had ik ze ook en heb ik ze het eerste jaar heel goed gebruikt. Deze keer heb ik ze nog niet in huis gehaald, want ik kan weer eens niet kiezen haha! Een dingetje waar ik vaker last van heb tijdens deze zwangerschap. 

Natuurlijk kun je ook een heleboel creatieve, unieke cadeaus vinden. Maar speelgoed en knuffels zijn hier bijvoorbeeld al in overvloed.

Facebook Comments

Share this post