Happy momlife

cover cb boek
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Kraamcadeau tips!

Om ons heen komen steeds meer kinderen. Super leuk natuurlijk! Ik vind het zelf geweldig om na te denken over een passend cadeautje voor de ouders. Een paar weken geleden beviel één van mijn vriendinnen en toen ik de naam van het kindje wist bestelde ik direct een cadeautje. Ik vind het leuk om iets persoonlijks te geven en iets wat bewaard kan worden. Met dit kraamcadeautje is het denk ik wel gelukt en ik deel nog een aantal leuke tips!

Hoesje voor het consultatie bureau boekje

Vlak na de bevalling van Sofie kocht ik een hoesje voor om haar consultatiebureau boekje, die van Aron was namelijk niet zo mooi meer en dat vond ik toch best wel zonde. Het zelfde deed ik voor Fleur haar boekje een tijdje geleden. Ze zien er een stuk mooier uit op deze manier en ik raak hem hierdoor minder snel kwijt.

Toen twee weken geleden een vriendin van mijn beviel wist ik direct wat ik voor haar ging kopen. Naast een mand met allerlei zwemcadeautjes voor de eerste keer zwemmen kocht ik ook een hoesje voor om het consultatiebureau boekje heen. Het hoesje is van stof gemaakt en kun je personaliseren met een mooi band in diverse kleuren. Ik kocht dit van Fleur en voor Tim bij huisjeno56. Sowieso een webshop met leuke kraamcadeautjes kwam ik achter! Ik vind het het veel leuker staan, dan de standaard cover van het CB, daarnaast blijft je boekjes dus ook beter goed.

Naambordje

Na de geboorte van Sofie hebben wij van mijn vriendin een naambordje voor naast de deur gekregen. Super leuk! Ik vind dit echt zo’n leuk cadeau voor na de geboorte of voor bij een huwelijk. Heel persoonlijk en het is ook gewoon leuk om bij je deur te laten hangen.

Zwemkleding

Ik geef tegenwoordig vaak zwemkleding tijdens kraamvisite. Een zwembroekje of badpakje met een cadeaubon van het zwembad in het dorp. Super leuk voor de eerste keer zwemmen met de kleine!

 

Facebook Comments

Share this post