Persoonlijk

Kopen met korting ik ben er dol op!

Ik ben dol op korting en als je mijn blog al langer leest weet je dit ook van mij. Veel dingen die ik aanschaf probeer ik met een leuke korting te krijgen en speur zo nodig het hele internet af om een leuke kortingscode te vinden. Met de dure maanden voor de deur ben ik ook weer druk opzoek gegaan naar het vinden van handige kortingscodes. 

Sint cadeaus met korting
December is een dure maand, sinterklaas met gevierd worden, Aron zijn verjaardag, mijn verjaardag en kerst. Om een beetje de kosten te drukken verspreid ik mijn aankopen over het hele jaar en koop ik veel cadeaus online met korting. Via e-Kortingscode.nl kwam ik allerlei handige kortingscodes tegen voor de decembermaand. Speelgoed met korting wie wil dat nou niet? Zo houd je geld over of kun je nog een extra cadeau kopen. Ik kocht o.a. Aron zijn verjaardagscadeau online met een grote korting. Of wat dacht je van Bol.com? Je vindt hiervoor een 10% korting op sport & vrije tijd assortiment met deze Bol.com kortingscode. In het vrije tijd assortiment vind je o.a. leuk speelgoed! Handig toch voor de komende decembermaand. Ik vind van wel!  Of je schaft alvast je sport items aan voor je goede voornemens, want na december komt januari en in januari willen we allemaal weer afvallen, toch?

babyspullen 
Naast de cadeaus heb ik ook veel babyspullen voor Sofie online gekocht. Ik merkte dat het kopen in de winkels een stuk duurder was en ik wij hebben geen auto dus ik zag vaak niet de mogelijkheid om de geshopte items mee naar huis te nemen. Zie je mij al fietsen met een badje op mijn nek? ;). Ik besloot dan ook om dit soort dingen online te doen. Op dit moment is er een leuke actie bij babyvalue je Exclusief 10% kortingscode op Maxi Cosi autostoeltjes Een autostoeltje ben je hoe dan ook nodig en met korting is dit alleen maar leuker.

Op kortingscode.nl vind je nog meer handige kortingscodes waarmee je veel geld kunt besparen. Ik ben benieuwd, probeer jij ook geld te besparen door kortingscodes te gebruiken? Laat het weten in een reactie.

JFJ

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Wilma

  Ik kijk vaak of er een kortingscode is, en alles is al zo duur, dus ik probeer dat meestal wel 🙂

  04/11/2015 at 8:27 am
 • Reply Cassandra

  Handige site! Ik ga eens kijken want ik ben gek op korting!!!

  04/11/2015 at 10:19 am
 • Leave a Reply