Erop uit Winnen

Kom jij naar de 9 maanden beurs van het Noorden? + win tickets!

Elk jaar reis ik uren met de trein om een dag door te brengen op de 9 maanden beurs. Leuk hoor, maar als je hoogzwanger bent zit je daar misschien niet meer op te wachten. Op vrijdagavond 13 en zaterdag 14 oktober is er daarom de 9 maanden beurs van het Noorden: Zwanger en Kidz. De Zwanger en Kidz beurs is leuk voor vrouwen die zwanger zijn tot en met de leeftijd van een dreumes. Er is van alles te zien en te doen. Van zwangerschapskleding, draagdoeken tot aan zwangerschapscursussen. 

Tijdens de beurs zullen er meer dan 60 bedrijven aanwezig zijn die gericht zijn op het jonge gezin. Een leuke avond of dag dus. De beurs is vrijdagavond geopend van 18:30 tot 22:00 en zaterdag van 10:00 tot 16:00. Zaterdag kun je de beurs heel goed koppelen aan een rondje over de meubelboulevard waar je ook een aantal leuke baby winkels kunt vinden. Naast dat je lekker kunt shoppen op de 9 maanden beurs van het noorden zijn er ook allerlei workshops die kunt volgen. Je kunt je al aanmelden voor de workshops zodat je zeker weet dat je een plekje hebt. De volgende workshops kun je sowieso volgen.

 • Ouder en Kind beweeg workshop
 • Babymassage
 • Babygebaren
 • Dunstan Babytaal
 • Wasbare luiers
 • Romper bedrukken
 • Zwangerschapsmassage
 • Ergonomisch dragen

Naast al deze leuke dingen kun je ook nog eens kans maken op leuke prijzen. Er staat namelijk een heuse prijzenpiramide. Voor €1,50 koop je een lot en maak je al kans op een ergonomische drager bijvoorbeeld. Exposanten die je op de beurs kunt vinden en waarvan ik vind dat je er zeker even een bezoekje moet brengen zijn:

 1. Kraamzorg het Groene Kruis
 2. Pure Baby Love
 3. Verwonder fotografie
 4. POMPdeLUX
 5. Hout en Plezier
 6. Moeders voor Moeders
 7. Stichting babyspullen
 8. De Doek van Rolien ( Vrijdag avond )
 9. Maxi Vrolijk
 10. Samen Bevallen
 11. Jemako
 12. Denderz
 13. Kraamzus

Kijk voor alle deelnemers hier. De entree kost €5,- en moet contant worden voldaan en voor de eerste 100 bezoekers op beide dagen staat er een goed gevulde goodiebag klaar! Ook aan de kinderen is er gedacht en is er een speurtocht opgezet. Als ze hem helemaal hebben volbracht kunnen ze bij de stand van Zwanger en Kidz een kleinigheidje op halen. Ook maakt iedere bezoeker kans op een waardebon van €25,- voor de Babyplanet. De beurs is te vinden op de Hanze Plaza dit is 2 minuten lopen vanaf de Baby Boulevard van Groningen en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

WINNEN! 

In samenwerking met Zwanger&Kidz mag ik 2 toegangskaarten weggeven die je kunt gebruiken op de vrijdagavond of zaterdag. Ik zelf ben er vrijdagavond en wie weet kunnen wij elkaar ontmoeten doen. Wat moet je doen om de kaartjes te winnen?

 • Reageer hier of op facebook dat je kaartjes wil winnen en ik ben benieuwd wie je meeneemt!

De winnaar ontvangt van mij een email! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply