Persoonlijk

Kom maar door met de lente

Heb je de weersvoorspellingen gezien? Ik kijk er echt naar uit! Vandaag (gisteren dus) hadden wij al een voorproefje van het mooie weer. En de komende dagen gaat dit alleen maar meer worden. Super fijn aangezien het nog een weekje vakantie is en wij wel een portie lente kunnen gebruiken. 

Buiten leven

Ik merk dat ik steeds meer geniet van het buiten zijn. Voorheen was ik best wel veel binnen met mooi weer, maar ik begin het meer te waarderen. Vandaag ben ik bijvoorbeeld de hele dag buiten geweest en heb ik genoten van de kinderen buiten. Voor Sofie had ik het campingbedje op gezet, want met 4 grote kinderen in de tuin was ik bang dat Sofie overreden zou worden. Gelukkig kon ze dit wel waarderen. Aron speelde ondertussen de hele middag met de buurkinderen en ‘s middags kwam ons nichtje ook nog even spelen. Ik wil meer van dit soort dagen!

Buiten eten

Buiten eten is toch veel leuker dan binnen? Lekker in het zonnetje met een lekker koud biertje of wijntje. Vlees van de BBQ en lekker veel broodjes met frisse salades. Hopelijk gaan we komende week voor het eerst BBQ-en, want ik heb daar echt zin in! Niet eens zozeer in het vlees, maar lekker stokbrood en Turks brood met pinda saus, haha!

Meloenen alleen in de lente en zomer

De zomer staat voor vers fruit, heel veel vers fruit en vooral meloenen! Ik ben groot fan van watermeloen en dit is eigenlijk alleen in de lente en zomer lekker. Net als aardbeien die moet je pas eten als het mooi weer is haha! De laatste weken komt er elke week wel een meloen in onze fruitmand, maar ze kunnen nog lekkerder. Nog even geduld dus.

Zomerjurkjes

Er hangen jurkjes in mijn kast klaar om gedragen te worden en ik heb stiekem best veel behoefte aan. En Sofie haar zomerjurkjes moeten ook gedragen worden, voordat ze stras weer een maat groter nodig heeft.

Heb jij ook zoveel zin in de komende Lente dagen? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Simone

  Oh heerlijk ik heb er zoveel zin in. Einde van de week een paar daagjes vrij dus we gaan er lekker van genieten!

  03/05/2016 at 8:10 am
 • Reply Dita

  Heerlijk he! En inderdaad. Het lekkerst van de bbq is het stokbrood. Haha..

  03/05/2016 at 8:54 am
 • Reply Rosanne

  Ja ik kijk ook echt uit naar de zomer 🙂
  Heerlijk BBQ’en, kampvuurtjes maken en hele dagen buiten rondlopen. Heer-lijk!

  03/05/2016 at 6:46 pm
 • Reply Eline

  Ja heerlijk, kan echt niet wachten :)!

  03/05/2016 at 7:38 pm
 • Leave a Reply