Fashion

Klaar voor de zomer met Bandajanas

In de zomer leef ik op mijn teenslippers. Ik heb dan ook niet één paar maar meerdere paren in mijn kast liggen. Toen ik het concept Bandajanas tegen kwam was ik direct fan. Een slipper die je kunt maken zoals jij hem wilt en in de kleuren die het beste bij jou passen. 

Bandajanas zijn slippers die je zelf kunt samenstellen, zo vaak je maar wilt. Het concept werkt heel makkelijk. Je kiest een zool, een bandenset, voegt eventueel nog wat accessoires toe. Je kunt natuurlijk ook direct meerdere bandensets bestellen. Met dit alles kun je zelf je slippers maken.

Ik koos voor een huidkleurige zool, deze sprak mij het meest aan. Daarbij koos ik een barbie roze set voor op mijn slipper. Dit vond ik het meest bij mij passen, helemaal als ik deze zomer weer wat bruine benen heb. Het past misschien niet bij alle outfits, maar daarvoor kan ik natuurlijk ook weer andere bandensets aanschaffen.

bandajanas 2

Handig voor de zomer

Bandajanas zijn super handig voor de zomer! Bij elk paar Bandajanas ontvang je een handige stoffen zak waar je de bandajanas in kunt bewaren en alle accesoires en banden die je hebt. Dit scheelt natuurlijk ruimte in je koffer. Gewoon wat banden in slaan en je kunt onder elk zomerjurkje een ander paar banden gebruiken.

Naast de vele soorten banden kun je de banden ook nog op diverse manieren knopen. Zo kun je ze makkelijker knopen zoals ik deed. Maar je kunt ze ook vlechten bijvoorbeeld. Dit lijkt mij wel fijn en lekker stevig als je er een langere tijd op wilt lopen.

bandajanas 1

Het setje die ik heb uit gekozen kostte in totaal €28,90. Een extra setje banden kost €8,95. Ik ben heel blij met mijn Bandajanas en zal ze komende zomer dan ook vaak aan doen. Wil jij ook een paar Bandajanas? Kijk dan eens op hun website

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Wilmaaa

  Wat leuk voor de zomer. Weer eens iets anders! Lijkt me ook best lekker zitten

  20/04/2016 at 6:09 am
 • Reply Rianne

  Wat ontzettend leuk! Ik ga even kijken of ze mijn maat ook hebben!

  20/04/2016 at 8:37 am
 • Reply Dhini

  Leuk vrolijke bandjes

  20/04/2016 at 9:01 am
 • Reply Lilian

  Wat leuk zeg, ik ga ook maar eens een kijkje nemen of er een leuke tussen zit die bij mij past.

  20/04/2016 at 9:11 am
 • Reply Simone

  Ze zijn echt super leuk! Ik kende het nog niet!

  20/04/2016 at 9:23 pm
 • Reply Jessica

  Ze zien er super leuk uit. Denk dat ik zelf het iets minder handig vind, slippers stap je vaak even makkelijk in en hoef je niet te strikken. Maar ik vind ze wel super leuk

  21/04/2016 at 5:29 pm
 • Leave a Reply