Kids fashion

Klaar voor de herfst met Woeffies

De herfst is nu echt begonnen en de sandalen kunnen de kast in of in de kledingbak. Tijd voor nieuwe, warme stappers die wel tegen een regenbuitje kunnen. Aron en Sofie kregen beide een paar Woeffies van Bristol. Woeffies zijn kwalitatief goede schoenen voor een betaalbare prijs. Ze hebben hippe sneakers, enkellaarsjes die ervoor zorgen dat de voetjes goed bescherm zijn en ondersteund worden. Naast dat ze dus goed voor de voetjes zijn, zijn het ook nog eens modieus schoenen waarbij gebruik is gemaakt van opvallende en neutrale kleuren. Woeffies biedt je kwaliteit aan voor een vriendelijke prijs. 

Voor Aron 

woeffies-2

Ik mocht van Bristol zelf een paar uitzoeken voor beide kids en koos voor dit leuke hoge schoen voor Aron. Een mooie cognac kleur met groene accenten die mij al helemaal in de herfst sferen brengen. De schoenen zijn van leer waardoor ze perfect zijn voor het najaar en ook nog goed voor de voeten. Schoenen van leer passen zich namelijk aan aan de voet van je kindje. Aron heeft nogal vaak moeite met het vinden van de perfecte schoenen en daarom kopen wij meestal Adidas (ook bij de Bristol!), maar deze Woeffies zitten hem heel goed waar ik weer heel blij mee ben. Een keer geen sneaker, maar een leuke nette schoen.

Voor Sofie 

woeffies-3

Voor Sofie mocht ik ook zelf een paar uitzoeken, maar omdat ze van die kleine voetjes heeft is er nog niet veel keus. ik koos voor een rood enkellaarsje. Dit leek mij wel leuk om haar aan te trekken met leuke jurkjes erboven. Helaas heeft Sofie op dit moment nog te kleine voetjes en moeten de schoentjes nog even in de kast blijven liggen. Ik heb de schoenen in maat 20 ontvangen en ze vallen dus wel een beetje groot. Van andere merken (Adidas) heeft ze op dit moment namelijk maat 21 aan. Mocht je dus kiezen voor schoenen van Woeffies dan kan het zijn dat je een maat kleiner moet aanschaffen voor je kleintje. Zodra Sofie ze past deel ik natuurlijk nog outfit foto’s met deze leuke schoentjes.

Nog meer keus

woeffies
Naast de bovenstaande schoenen is er nog meer keus. Voor jongens en voor meisjes brengt Woeffies elk seizoen een aantal schoenen uit. Stoere laarsjes voor de meisjes en in de zomer tuttige schoentjes. Ik vind bovenstaande schoenen echt heel leuk en dan voor het enkellaarsje links onder en de hoge schoen met veter rechts onder. Maar voor nu zijn de kinderen eerst voorzien van leuke schoenen en ik kan niet wachten tot Sofie haar voetjes gegroeid zijn en ze echte meisjes laarzen aan kan.
Wat vind jij van de schoenen die ik voor de kinderen heb uitgezocht? 
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Jessica

  Wat een coole schoenen voor Aron! Daar zal die vast heel blij mee zijn

  05/10/2016 at 4:37 pm
 • Reply Patricia

  Voor mijn oudste zoontje heb ik ook al “WOEFFIES” gekocht. Stevige stappers , top kwaliteit. Echte aanrader.

  06/10/2016 at 10:47 am
 • Reply Ankie

  Goede keuze!
  Ik koop ook altijd Woeffies voor mijn kindjes. Modieus + degelijk voor de voetjes.
  Perfecte combinatie en voor weinig geld! Ik ben fan 🙂

  06/10/2016 at 11:01 am
 • Leave a Reply