sponsored stories

Klaar voor de feestdagen met Esprit

Het feestseizoen is begonnen en in de winkels om je heen kom je alle feestelijkheden alweer tegen. Ik als grote kerstfan ben natuurlijk ook weer flink actief op kerstgebied en heb al een zoektocht gehad naar de leukste kerstkleding voor het hele gezin. Kerst is vaak het moment waarop iedereen (vooral de kinderen) in een nieuwe kleding worden gestoken. Een nette outfit om mee aan het kerstdiner te verschijnen. 

Tijdens mijn jaarlijkse zoektocht kwam ik ook terecht bij esprit en daar kun je eigenlijk kerstkleding shoppen voor het hele gezin. Wist je trouwens dat er een etiquette voor kerst is? Ik moest stiekem wel even lachen toen ik het zag. Maar daar gaat deze blogpost niet over. Ik ging op zoek naar kerstkleding voor het hele gezin en bij esprit kun je dus voor het hele gezin shoppen. Dat betekent dus dat je in één keer klaar bent voor het hele gezin en je niet stad en land af hoeft om kleding te vinden. Esprit is niet de goedkoopste winkel maar je krijgt wel echt items van goede kwaliteit het is dan ook zeker een goede afweging.

Bij het uitkiezen van kerstkleding probeer ik rekening te houden met dat de kinderen het ook vaker aan kunnen trekken. Dus niet iets mega glitterig, maar iets dat ook lekker alledaags gedragen kan worden. Voor mezelf net zo en eigenlijk voor Robert ook. Gewoon alledaagse kleding, maar dan wel net even iets chiquer. Herkenbaar?

Voor Fleur 

Voor Fleur kwam ik dit leuke jurkje tegen alleen twijfel of ik jurkjes wel zo leuk vind bij Fleur. Bij Sofie kon ik niet wachten om haar jurkjes aan te trekken en bij Fleur vind ik het niet altijd even leuk staan. Misschien ga ik uiteindelijk wel gewoon voor een broekje met een leuk shirtje.

Voor Sofie

Voor Sofie komt er met de kerst sowieso een leuk jurkje en dit jurkje vond ik erg leuk. Het is een mooi blauw jurkje met roze en witte hartjes. Ik denk dat ze hem zelf ook erg leuk zal vinden.

Voor Aron 

Voor een jongen ben je toch altijd net even iets meer nodig. Vaak een nieuwe broek, een leuk overhemd en een blazer of een gilet. Ik zag bij esprit een mooie witte overhemd, maar twijfel of dit wel geschikt is voor een jongen van dan 7 jaar haha!

Voor mama 

Ik was opslag verliefd op dit jurkje een mooi hoogesloten jurkje met een kanten laagje. Mooi chique alleen niet iets dat ik nog vaker zal dragen dus hij zal wel afvallen ben ik bang. Maar eerlijk? Hij is wel heel erg mooi! Misschien word het wel gewoon een trui met strikjes.

Voor Robert

En dan als laatste nog een tof shirt voor Robert natuurlijk. Hij draagt elke dag een overhemd dus een keer iets anders is ook wel leuk. Ik denk dat Aron stiekem wel jaloers zal zijn op deze trui.

Ik ben er nog niet over uit, maar gelukkig is er nog wat tijd om de geschikte outfits te vinden. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply