Happy momlife

zomerse jurkjes
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Kinderkleding shoppen met korting (kinderbijslag tip!)

Volgende week dinsdag, op 3 juli krijgen alle ouders in Nederland weer hun kinderbijslag gestort. Ik heb al vaker aangegeven dat dit voor ons het moment is om de kledingkasten aan te vullen. Dit doe ik het liefst met korting natuurlijk. Gelukkig val de kinderbijslag altijd samen met de sale, want meer voor minder daar worden we allemaal blij van toch? Ik in ieder geval. Ik heb een aantal websites waarbij ik standaard de sale door struin op zoek naar leuke kleding items. 

Grote sale bij Kixx online

De webshop kixxonline.nl heeft altijd een grote sale en eigenlijk zijn er het hele jaar door wel leuke sale items te koop. Korting bij Kixx Online kan oplopen tot 70% en dat scheelt nogal op je aankopen toch? In de sale van Kixxonline kan ik in ieder geval elke keer wel weer genoeg leuke items vinden. Ze hebben een grote collectie aan merken en waarschijnlijk zit er voor iedereen wel iets bij. Je kunt handig op maten sorteren en eventueel op het kledingitem dat je zoekt. Zo zocht ik voor Sofie nog wat chique jurkjes en was het heel makkelijk te vinden.

Jurkjes voor Sofie 

  • Het eerste jurkje is van Molo en heeft op dit moment 40% korting. Nu ben ik zelf een beetje sceptisch met witte kleding, maar ik vind hem zo leuk!
  • Het tweede jurkjes is van Noppies en ik ben dol op het kleurtje. Dit zie je ook wel terug in mijn keuzes haha! Noppies is mooi spul en blijft goed waardoor zusje het straks ook kan dragen.
  • Het laatste jurkje is van Quapi. Ik heb nog geen ervaringen met dit merk, maar het jurkje zit er goed uit op het eerste gezicht.

  • Een onbekend merk voor mij D-rak, maar wat een leuk jurkje met vrolijke, zomerse kleurtjes. Ik ben benieuwd hoe zo’n jurkje bij Sofie staat.
  • Het tweede jurkje is van someone en ik vind hem prachtig! Er staan mooie bloemen op en vogeltjes en hij oogt lekker zomers.
  • Ook het laatste jurkje is van Someone en is mijn favoriet van allemaal. Ik vind hem heel feestelijk en het riempje maakt hem chique. Leuk!

Shop jij wel eens bij kixxonline?

Facebook Comments

Share this post