sponsored stories

Kinderkleding musthaves voor het voorjaar

We kunnen haast niet wachten! Nog even de laatste kou en regen doorstaan en dan maakt de winter plaats voor de lente. Eindelijk weer naar buiten om te genieten van de zon en een vakantietrip met de kinderen. Voor veel ouders is het ook tijd om nieuwe kinderkleding uit te zoeken voor al deze avonturen. Wat zijn nu de trends en musthaves waar je zoon of dochter de blits mee kan maken?

Zachte kleuren en stoffen

Niet alleen de natuur bloeit op in de lente, maar ook de kinderkleding wordt weer luchtig en licht. Ben je benieuwd naar de favoriete kleuren van 2017, houd dan de kleur lichtgrijs goed in de gaten. Dit is een prachtige neutrale tint, die allesbehalve saai is als je hem met andere kleuren combineert. Grijs past bovendien goed bij sportieve kleding van sweatstof, zoals een zachte sweathoodie of een relaxte sweatbroek van bijvoorbeeld Jayno.nl.

Musthaves voor girls

Voor meisjes zijn er veel lichtblauwe en roze tinten, maar ook opvallend zeegroen. Leuk is het gebruik van zachte, verwaterde kleuren, waardoor je de indruk krijgt dat er waterverf is gebruikt op de kleding. Voor kleine meisjes zijn donkerblauwe accenten heel mooi en worden streepjes en stipjes vaak gecombineerd in één outfit. Een opvallende trend voor schoolgaande meisjes zijn de denimrokjes en spijkerjasjes die voorzien zijn van kleurig borduursel. Maar ook met een longsleeve met exotische vogel- of bloemenprints kan je hippe girl goed voor de dag komen.

Voor stoere boys

Voor wat betreft de jongenskleding combineert de kleur lichtgrijs prachtig met allerlei tinten blauw, van donkerblauw tot turquoise. Om het grijs wat op te halen zijn er ook vaak rode of gele accenten op de kleding te zien. Een lekker nonchalante trend voor boys zijn de gemêleerde stoffen en verwassen denimkleuren. En je zoon maak je vast helemaal happy met een zogenaamde colour block sweater, die voorzien is van contrasterende kleurblokken.

Tijdloze klassiekers

We zien dus voor het voorjaar veel kinderkleding die lekker zit en geïnspireerd is op de sportswear. Heb je een voorkeur voor een tikje classy? Kies dan voor de marinestijl, waarin de kleuren blauw, wit en rood zorgen voor een frisse sailor look. Deze casual stijl is er voor meisjes en jongens en kan desgewenst ook in een chiquere look gebruikt worden.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Gerdi

  Heerlijk al die vrolijke zomerkleurtjes! Ik word hier weer helemaal vrolijk van..

  27/01/2017 at 9:08 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik krijg steeds meer zin in het voorjaar nu!

  27/01/2017 at 1:45 pm
 • Leave a Reply