Aron Fashion Kids fashion

Kledingkast van Aron, Wat zit er in? (Vlog)

kledingkast

Ik ben de laatste tijd echt dol op kleding. Misschien komt het wel doordat ik de kledingkasten van de kinderen heb uitgezocht en allerlei items heb herontdekt of gewoon door de seizoensveranderingen. Ik vind het in ieder geval erg leuk. In het kader van vlogtober plaats ik elke dag een video op mijn youtubekanaal, ik geef o.a. een kijkje in Aron zijn kledingkast. 

Zoals je ziet al een hele verzameling met kleding. Winterkleding, zomerkleding alles zit in zijn kast. De meeste items komen bij de Zara of de primark weg. Binnenkort plaats ik ook een video met de herfst kleding van Sofie. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Tamara

    Ik verstond dat Aron zei : dat is voor negers XD hahahaha !

    Superleuke kleren!

    07/10/2015 at 9:48 am
  • Leave a Reply