Happy momlife

img_2369-1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Kies voor gemak, kies voor een kippiepan tijdens de kerst

[AD] Vorig week deelde ik al dat wij Sinterklaas en kerst vieren met mijn vriendinnen. Het is altijd een groot succes en ook dit jaar hebben wij allemaal weer enorm genoten. Wij nemen altijd allemaal iets te eten mee en dit jaar nam ik een Kippiepan mee. Wij hebben al vaker een Kippiepan gehad en elke keer weer is het bij iedereen een groot succes.

Met kerst heb ik eigenlijk nooit zin in veel gedoe. Ik kan er van genieten als ik andere mensen uitgebreid zie koken, maar met kerst heb ik vakantie. Dan wil ik gemakt en geen gedoe. Een kippiepan is echt ideaal vind ik zelf. Je hebt kippiepannen in verschillende soorten en maten. Wij hebben de Snackpan XL mogen ophalen en deze kost €30,99. In deze grote snackpan zitten 90 hapjes en het is voor +/- 10 personen. Er zitten allerlei lekkere kiphapjes in, zoals gehaktballeltjes, saté, hotwings, kipvleugeltjes in diverse marinade. Heel erg lekker! Bij de kippiepan heb je een pan nodig om de schaal in op te warmen. Deze kun je horen voor een borg van €15,-. Je kunt er ook voor kiezen om hem te kopen voor dit bedrag. Dat hebben wij een keer gedaan, waardoor wij deze pan nu iedere keer weer kunnen gebruiken. Ook ideaal voor het kerstdiner op school om eten in warm te houden.

Wij meiden vonden de kiphapjes heerlijk! Iedereen heeft er goed van gegeten en er was nog een heleboel over. Naast de kippiepan had iedereen nog wat zelf gemaakt dus er was echt genoeg eten. Omdat de er pittig kip tussen zat was het ook wel lekker om af en toe even af te kunnen koelen met wat rauwkost bijvoorbeeld. Het was ideaal voor deze avond! De kip was goed voorgegaard en lekker qua smaak. ik vind kip vaak wel een beetje eng, omdat ik één keer ziek ben geweest van kip die niet goed gaar is, maar die twijfel had ik hierbij echt niet!

Voor kerst kun je ook vele andere lekkere dingen bestellen bij Kippie. Zo heb je er lekkere kalkoenen, maar ook gevulde kip en rollade. Maar ook diverse kippiepannen en maaltijdpannen van alles om je kerstdagen een stuk gemakkelijker te maken. Ook voor je oud & nieuw feestje is dit echt een goede tip! Je zorgt voor een goede bodem en je hebt er geen werk van. Ideaal!

Wij hebben er alvast weer eentje gereserveerd voor oud & nieuw. Je kunt ze heel handig afhalen bij een Kippie Filiaal bij jou in de buurt. Heb je deze niet in de buurt? Dan kun je er ook voor kiezen om hem thuis te laten bezorgen. 

 

Facebook Comments

Share this post