Happy momlife

kerstoutfit
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Kerstoutfit onder de €20,- | Advent of Joy

Zoals ik al aangaf in mijn aankondiging is alles dit jaar budgetproof. Lekker eten, kleden cadeaus etc allemaal voor een klein budget. Ook voor de outfits heb ik een leuke challenge. Voor mezelf bedacht ik de uitdaging om beneden de 20 euro te blijven voor een outfit (zonder schoenen, die heb ik voldoende). Ik hield al een tijdje alle folders in de gaten om te zien of ik ergens een leuk budget item kon vinden. Uiteindelijk kwam ik uit bij een winkel waarvan ik niet verwacht had er kleding voor mezelf te kopen. 

Mijn moeder mailde een folder door van de wibra en ik zag zo’n leuke outfit. Ik besloot gisteren even een kijkje te nemen, maar het hing nog niet in de winkel. Gelukkig wilde de winkelmevrouw het voor mij wel van achteren halen. Heel lief, want ik wilde het stiekem wel even in het echt zien en zo veel alleen tijd heb ik niet. Ze haalde het op en ik was op slag verliefd op het blousje. Gouden confetti (oké of stippen wat jij wil) op een zwarte blouse ik denk dat ik de komende weken weinig andere kleding draag haha! Daarbij stond in de folder een nep leren rok en ik wilde dat ook wel eens proberen. Een beetje buitje mijn comfortzone, maar het was het proberen waard. Het rokje kost €8,99 en de blouse €6,99 totaal dus nog geen €20,- koopje dus! Thuis nog een voorraad met panty’s en leuke schoenen die ik er prima mee kon combineren. Het setje ging mee naar huis en moest meteen aan.

Ik deelde op Instagram al een foto met de vraag waar dit setje vandaan zou komen. Er kwamen weinig goede antwoorden en iedereen noemde andere winkels. Super leuk om te lezen waar iedereen dacht dat het vandaan kwam. De Wibra is niet een winkel waar ik direct aan denk als ik iets nieuws nodig heb, maar ik was verbaasd over de leuke betaalbare tops die ze er hadden hangen.

Nog meer leuks

Naast de leuke outfit voor mij hadden ze nog veel meer leuke outfits voor dames en kinderen. Dus mocht je nog op zoek zijn naar leuke (budget proof) kerstoutfits dan moet je zeker de wibra even binnen stappen. Het is namelijk echt goed betaalbaar en de kwaliteit valt mij ook echt niet tegen. Qua maat draag ik van de rok een L, maar mocht best een XL zijn hij valt klein. De blouse heb ik ook een L aan en moet ik ook echt hebben,. Hier moet je dus wel even rekening mee houden mocht je kerstkleding bij de wibra gaan shoppen.

Heb jij al een kerstoutfit? Waar heb jij hem geshopt? 

Facebook Comments

Share this post