Feestdagen kerst sponsored stories

Kerstcadeaus voor mannen | Advent of Joy

Kerst cadeaus bedenken voor een man is nou niet het meest makkelijk dat je mag doen als vrouw zijnde. Tenminste als het om mijn man gaat. Eigenlijk kom ik er elk jaar niet uit en kom ik met dezelfde cadeaus in huis. Manlief blijkt hier altijd heel blij mee te zijn. Dus op zich doe ik niks verkeerd. Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstcadeaus voor een man? Dan heb je misschien nog wel wat aan dit blog. 

Sokken – sokken zijn een items die het eigenlijk altijd wel goed doen bij mannen toch? Oké ook bij vrouwen wel als het aan mij ligt. De decembermaand is de maand van de sokken bij ons en het staat bij ons beide dan ook standaard op het verlanglijstje.

Ondershirts – Onder watte? Manlief draagt standaard t-shirts onder zijn overhemden naar het werk en deze overhemden moeten wel aan een paar eisen voldoen haha. Ze moeten bijvoorbeeld niet te wijd zijn en van een fijn materiaal zijn bijvoorbeeld, bamboe. Bijvoorbeeld van Bamigo, deze zijn van Bamboe en zijn extra lang. Met een lange man is dit dus wel erg handig.

Een lekker geurtje – Dit is natuurlijk ook altijd welkom, een lekker luchtje en je hebt ze in diverse prijsklassen waardoor er voor iedereen wel een (betaalbaar) geurtje te vinden is.

Leren portemonnee – Ook handig een lederen portemonnee of een portemonnee speciaal voor alleen pasjes.

Een spel – Wij zijn dol op spelletjes hier in huis en een spel staat dan ook bijna elk jaar op één van de verlanglijstjes super leuk natuurlijk om samen daarmee tijd door te brengen.

Verzorgingsproducten – Verzorgingsproducten zijn ook altijd welkom, tenminste bij ons. Een lekkere douchegel bijvoorbeeld ik denk dat iedereen daar wel iets mee kan.

Speciaal biertjes – Als ik Robert blij wil maken dan kan ik dit het beste doen met speciaal biertjes. Het liefst blond of trippel biertjes dat vind ie lekker. En ik denk met hem nog wel meer mannen.

Iets voor het sporten – De meeste mannen zijn druk met sporten bezig of hebben de ambities om te gaan sporten. Misschien hebben ze daar nog iets voor nodig?

Bioscoopbon – En doe er dan ook gelijk eentje voor jezelf dan heb je direct weer een date night gepland. Of je man kiest er gewoon voor om lekker alleen met vrienden naar een film te gaan het kan allemaal.

Heb jij nog een leuke aanvulling voor dit lijstje? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply