Happy momlife

kerstkaarten houder 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een kerstboom voor je kerstkaarten | Advent of Joy

Ik vind het leuk om workshops te volgen om nieuwe dingen te leren. Ik volg veel workshops gewoon via youtube, maar af en toe is het ook leuk om eens de deur uit te gaan en ergens een workshop te volgen. Vooral in het najaar trekt dit mij enorm. Ik volgde een workshop waarbij ik zelf een kerstkaarten houder ging maken bij Bianca’s homestyle. 

Wij hadden ons aangemeld voor de workshop maar verder niet nagedacht dat wij alles zelf moesten gaan doen haha! Wij moesten dus beginnen met alle plankjes schuren en ik heb volgens mij sinds de technieklessen op school geen schuurpapiertje meer aangeraakt haha! Het duurde dan ook even voordat alle plankjes mooie glad waren. Ook geen ramp, want wij stonden buiten met een vuurkorf aan en kerstmuziek op de achtergrond, ik kan ergere situaties bedenken haha! Daarna moesten de planken ook geverfd worden natuurlijk, je kon kiezen uit diverse verf of wax soorten, maar ik besloot voor wit te gaan, want zo is mijn kerstboom ook. En ik wil het graag licht maken/houden in huis. Mooi wit dus en ook niet te strak ik vind het namelijk wel mooi als je het hout er door heen ziet.

Terwijl de planken aan het drogen waren werden wij verwend met een mok met warme chocolademelk, met slagroom en een chocolaatje mmm! Daarna was het tijd om de kerstboom in elkaar te zetten, maar even hé ik kan dus niet boren of tenminste ik kon niet boren. Inmiddels kan ik het dus wel en ben ik mega ambitieus haha! Nu nog even leren werken met de zaag en dan kan ik nog meer leuke projecten zelf doen haha!

Inmiddels staat de kerstboom bij ons in huis en heb ik thuis nog de wasknijpertjes erop gelijmd met een lijmpistool en heb ik de kerstballetjes vast gemaakt met punaises haha! Een ideale plek om je kerstkaarten op neer te zetten, als die binnen komen natuurlijk. Ik moet hem nu nog een mooi plekje geven in huis, want de twee boompjes staan nu naast elkaar en dat is een beetje teveel h

Volg jij ook wel eens workshops? 

Facebook Comments

Share this post