Feestdagen kerst Recepten

Kerstboom brownie | Advent of Joy

Ik kan er niks aan doen maar de kerst is voor mij een goed excuus om lekkere dingen te maken. Die dit jaar veelal genuttigd worden door Robert zijn collega’s haha! Alles zelf op eten is nou niet bepaald een slim idee haha! Een aantal jaren geleden ben ik de gehele content van mijn blog kwijt geraakt. Sommige dingen had ik niet opgeslagen en ben ik dus volledig kwijt geraakt of heb ik alleen nog de foto’s van. Dit kerstboom brownie recept is er één van tijd om hem opnieuw te delen dus. 

Vandaag dus een recept dat je haast geen recept kunt noemen haha! Maar gewoon leuk is om samen met je kinderen te doen voor de kerst. Je kunt ze ook prima gebruiken als toetje voor het kerstdiner of als lekkere snack om drie uit na schooltijd. Wat jij wilt.

Benodigdheden:

 • Eén brownie (je kunt voor eentje uit een pakje gaan of zelf eentje maken)
 • Decoratie stiften van dr. oetker
 • M&M’s of smarties

Bereiding:

 • Bak de brownie zoals aangegeven op de verpakking (ik gebruikte die van home made) of bak hem zoals aangegeven in het recept.
 • Laat de brownie goed afkoelen en snijd hem dan in driehoekjes je kunt er ongeveer 6 uit halen
 • Decoreer de boompjes met de decoratie stiften en druk er de smarties of M&M’s bovenop. Zo krijg je een mooi kerstballen effect.

Zoals ik al zei is het super leuk om dit samen met je kids doen. Je kunt er ook nog een Candy Cane onderin steken zodat de kerstboom ook een stam heeft. Ook kun je de kerstboom anders decoreren met bijvoorbeeld glitters.

Krijg jij ook trek in een kerstboom brownie? Of heb je liever iets hartigs? Ik ben benieuwd laat het weten in de reactie. 

Ook lekker voor kerst:

o

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

 • Reply MarjonS

  Wij hebben binnenkort een kerstborrel waarbij de kinderen dingen gaan maken.
  Deze is hier leuk voor!

  06/12/2017 at 8:44 pm
 • Leave a Reply