Happy momlife

img_3755
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Kerstactiviteit: Zoek de Candy Canes (in het donker)

De avonden zijn donker, de sterren stralen inmiddels aan de hemel en de lampjes branden in de huizen. Tijd om op de bank te kruipen met lekkere dekentjes en goede films aan te zetten, of slechte natuurlijk. Ook rondom de kerstdagen doen mensen dit vaak, naast het welbekende sjoelen en misschien zelfs wel monopoly (als je tijd over hebt). Ik wil graag een nieuwe kerst traditie met jullie delen, namelijk Candy Cane verstoppertje!

Deze traditie is perfect voor koude winter avonden die wel wat plezier kunnen gebruiken. Ook tijdens de kerstdagen is het een heel geschikt spel om te spelen en je hoeft er niet eens voor naar buiten. Het enige dat je hoeft te doen is Candy Canes kopen, zoveel als jij maar wilt gebruiken!

Het is zo simpel! Terwijl de kids afgeleid zijn, in een andere ruimte bijvoorbeeld ga jij de Candy Canes. Denk aan eieren zoeken met pasen, maar dan met Candy Canes.

En dan is het de beurt aan de kinderen om de Candy Canes te gaan zoeken. Wil je het nog spannender maken? Dan kun je het in het donker doen en zaklampen gebruiken om de Candy Canes te zoeken. Ik denk dat alle kinderen dit heel erg tof vinden!

Zoek je nog meer leuke activiteiten? Dan kun je hier misschien nog wat inspiratie vinden. 

Facebook Comments

Share this post