Happy momlife

Christmas bucket list
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Kerst bucket list 2019! || Advent of Joy

YAY! Ieder jaar met kerst maak een een kerst bucketlist en met die van dit jaar ben ik heeeeel eg blij! Hij ziet er namelijk heel gezellig uit. Deze maand heeft zoveel mooie dingen en mooie momenten. Ben jij net zo als ik een echte kerstfanaat? Dan is deze kerst bucketlist een musthave om op te slaan.  

 1. De kerstboom versieren – Deze kan ik alvast afvinken. heb jij ook al een kerstboom staan? 
 2. Kerstlampjes bekijken – Rij eens in het donker door je stad of dorp heen bekijk alle mooie kerstlampjes. Ik vind het zo sfeervol om in deze tijd van het jaar rondjes te lopen. 
 3. Warme choco drinken – Met slagroom en marshmallows natuurlijk!
 4. kerstkaarten versturen – Dit hoort er ook bij wat mij betreft. Ik maak ieder jaar een geweldige kerstkaart. Die van dit jaar is al besteld. 
 5. De kerstman bezoeken – Ho Ho ho! Dit hoort toch ook wel echt bij kerst? 
 6. Schaatsen op kunstijs – Dit heeft Aron zelf uitgekozen. Hij vroeg ons laatst of we dit jaar gaan schaatsen. In de kerstvakantie maar doen dan! 
 7. kerstcadeaus shoppen – Wij doen voor de kinderen geen cadeaus meer met kerst (op de cadeaus die Sinterklaas vergeten is na dan) maar wel voor elkaar. 
 8. Een kerstfilm marathon (home Alone bijvoorbeeld!) – Dit jaar zal het eerste jaar worden dat wij dit met Aron gaan kijken en misschien kijkt Soof ook wel mee. Zo leuk! 
 9. Een foute kersttrui dragen – Dit doe ik eigenlijk al een paar weken, maar hé jij mag het ook en het is juist zo leuk! Vrijdag 13 december is het foute kersttruien dag dus wie houd je tegen? 
 10. Een koekhuisje versieren – Dit lijkt mij zo leuk om te doen! Ik heb een hele simpele DIY gevonden om te doen 
 11. Grappige kerstfoto’s maken – Trek je foute trui aan, een gekke haarband of een gekke kerstmuts en maak leuke kerstfoto’s. 
 12. Kerst liedjes luisteren en zingen, kan jij net zo goed zingen als Mariah ? – Ik heb mijn eigen playlist voor kerst en hij is zo leuk. 
 13. Oud speelgoed doneren – De kinderen hebben vast een heleboel nieuw speelgoed gekregen. 
 14. Kamperen bij de kerstboom – Dit staat al lang op de planning en moet dit jaar maar echt eens gebeuren. 

Wat wil jij deze kerst echt doen? 

Facebook Comments

Share this post