Baby sponsored stories zwanger

Deze keer wel een beeldbabyfoon?

Onze kinderen zijn beide hele makkelijke slapers daardoor had ik eigenlijk nooit de behoefte voor een beeldbabyfoon. Inmiddels is één van de kinderen verandert in een slechte slaper en vliegen wij regelmatig naar boven om haar weer terg in bed te leggen. Ik kreeg van Alecto een nieuwe babyfoon en aangezien ik hem zelf mocht kiezen leek het mij wel prettig om er eentje te hebben met een camera. Ook omdat we graag in de tuin zijn en ik zo kan zien of ze goed slaapt. 

Wij ontvingen de DVM-200 dit is een beeldbabyfoon met een scherm van wel 11 centimeter, hij is zelfs groter dan mijn Iphone 5C scherm haha! Op het scherm kan ik Sofie goed zien en ook zien hoe warm het op haar kamer is. Aangezien de achterkant van ons huis op het zuiden zit en de zon het langst op haar kamertje vind  ik het wel prettig om te zien hoe warm het daar is. De camera die erbij zit is te besturen vanaf de ouderunit waardoor ik eigenlijk door haar hele kamer kan kijken ook wanneer het donker is zie ik alles nog heel goed. Heel fijn dus! Nog een voordeel aan de babyfoon is dat hij een digitale verbinding heeft, dus niet via wifi. Hierdoor is eigenlijk nooit een storing op de babyfoon te zien. Tevens ontdekten wij dat het praten via de babyfoon ook goed werkt een mooie extra functie. Ook kun je slaapliedjes aanzetten, hier hebben wij nog geen gebruik van hoeven maken.

De babyfoon die wij hebben gekregen is uitbreidbaar met meerdere camera’s. We kunnen dus op elke kamer een camera neerzetten als wij dit willen. Wel handig met een peuter en een baby. Al zal het in dit huis nog niet nodig zijn, maar misschien wel als wij in een ander huis wonen. De babyfoon heeft een binnen bereik van 50 meter en een buiten bereik van 300 meter, voor ons ruim voldoende. Een super fijne babyfoon dus.

Ik ben hele erg blij met de babyfoon met camera. Het zorgt ervoor dat ik rustiger op de bank zit en beter mijn meisje in de gaten kan houden. Daarnaast vind ik het fijn dat ik hem straks ook kan uitbreiden voor baby 3.0. Deze keer zal er dus wel een beeldbabyfoon komen.

Voordelen beeld babyfoon

 • Je kunt snel zien waarom je kindje huilt
 • Hierdoor loop je niet voor niets naar de babykamer met het risico je kindje helemaal wakker te maken.
 • Meerdere kinderen tegelijkertijd in de gaten houden met meerdere camera’s

Nadelen beeld babyfoon

 • Je houdt je kindje voortdurend in de gaten
 • Vaak een minder groot bereik dan bij een geluidsbabyfoon
 • Duurder dan een babyfoon zonder camera

De beeld babyfoon is inmiddels niet meer weg te denken bij ons thuis. Hebben jullie een babyfoon met camera? 

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Alectobaby

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Nathalie

  Wij hebben deze ook, heel fijn ding! We hebben niet de neiging om steeds te kijken, maar willen we wel eventjes spieken, dan kan dat 🙂 zou nu niet meer zonder beeld willen (kunnen)

  31/05/2017 at 8:26 pm
 • Reply Charlotte

  Wij hebben ook een beeldbabyfoon en vind het super fijn, maar vanwege ons bedrijf wat aan huis zit is het bereik helaas niet groot genoeg 🙁 Zo jammer!

  31/05/2017 at 8:51 pm
 • Reply Odile

  Wij moeten ook nog een babyfoon aanschaffen, maar ik ben nog steeds in twijfel of ik er 1 met beeld zal nemen. Gelukkig heb ik nog zo’n 15 weken om een keuze te maken!

  31/05/2017 at 9:29 pm
 • Reply Natas

  Nagedacht over de hoeveelheid straling bij je kindje?

  31/05/2017 at 10:08 pm
  • Reply admin

   Nee 🙂 gelukkig staat ie ook helemaal aan de andere kant van haar kamer. Stralingen van ander apparatuur zijn ook erger dan de straling van een babyfoon.

   31/05/2017 at 10:11 pm
 • Reply Nicole

  Wij hadden er ook eentje van luvion maar die ging telkens kapot. Maar aangezien we er nu weer eentje willen met de volgende bijna op komst kijken we inderdaad naar alecto.

  01/06/2017 at 6:08 am
 • Leave a Reply