Happy momlife

Schermafbeelding 2017-11-15 om 16.46.44
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Karma Of Charme outlet | Shoptip

Ik ben dol op het Bohemian stijltje, helaas kan manlief dit niet echt waarderen en verafschuwt hij ook regelmatig items waarmee ik thuis kom of die ik binnen krijg. Vorig jaar kreeg een paar bohemian laarzen binnen en tot de dag van vandaag vind hij ze verschrikkelijk. Jammer voor hem, want ik ben er dol op. Onlangs ontdekte ik een nieuw merk en ik ben opslag verliefd. Inmiddels staan er een aantal schoenen op mijn verlanglijstje en het leuke is bij Aldoor kun je ze shoppen met korting.

Karma of Charme

Karma of Charme is een Italiaanse schoenen- en laarzenmerk met een bijzondere geschiedenis. Civitanova is een kustplaats in de Italiaanse regio Le Marsch en een broedplaats voor schoendesigners. Doordat veel merken hun productie verplaatsten naar china, om zo de kosten te verlagen, kwamen er veel Italiaanse vaklieden zonder werk te zitten. Dankzij Karma of Charme hebben deze ambachtslieden weer werk en hierdoor werken ze met de allerbest mensen uit het schoenen vak. De schoenen worden met liefde en gevoel gemaakt door een Italiaanse familie en de laarzen en schoenen worden gecontroleerd door La Mama. De schoenen hebben een unieke Bohemian look, precies waar ik van hou. 

De schoenen 

Karma of Charme is een hip merk die comfortabele schoenen maakt met een authentieke uitstraling. Klasse, comfort en authenticiteit staan centraal tijdens het ontwerpproces van de laarzen. Er zijn 25 verschillende modellen te koop in een mooie Bohemien look. De schoenen hebben allemaal een ingebouwde hak van ongeveer 5 cm waardoor een stukje extra lengte krijgt. Een heleboel bekende Nederlandse vrouwen dragen ze. En ik ben ook verliefd op de schoenen. ik hoe van de roezeltjes die ze op de zijkanten van hun schoenen hebben verwerkt en de knoopjes die de schoenen net dat extra beetje uitstraling geven. Helemaal mijn ding. Leuk om onder een jurkje te dragen of over je skinny jeans.

Outlet shoppen op Aldoor.nl

Ken jij de website Aldoor.nl al? Dit is een verzamelsite die allerlei items verzameld die jij dan weer met korting kunt kopen, maar je kunt ook webshops en producten met elkaar vergelijken. Ideaal dus als je voor het perfecte koopje wilt gaan. Je kunt op de hoogte gehouden worden door ze te volgen op social media of door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Bij Aldoor kun je dus mooie en toffe producten kopen met korting en in het kader van besparen is dit natuurlijk een goede tip. Ik vind namelijk dat je voor schoenen bijvoorbeeld niet teveel moet besparen, maar als je goede schoenen met korting kunt kopen is dit natuurlijk de juiste combinatie.

Kende jij dit merk al? En ben jij net zo enthousiast als ik ben over deze mooie schoenen? Ik ben benieuwd! 

 

Facebook Comments

Share this post