Koken op de camping ik vind het iedere keer weer een leuke uitdaging! Je kunt namelijk onwijs veel lekkere dingen maken met weinig spullen. Gek eigenlijk hé dat we thuis zoveel gebruiken voor een lekkere maaltijd. Op de camping experimenteer ik graag met wat ik mee heb. Op dit moment maak ik vooral gebruik van een elektrische hapjespan. Niet alleen handig voor een kippie pan bijvoorbeeld, maar ook voor andere lekkere gerechten.
Kapsalon op de camping
Wil jij lekker koken op de camping? Dan is dit recept echt een aanrader. Kapsalon op de camping lekker en simpel gemaakt.
Equipment
- hapjespan / skottelbraai
Ingrediënten
- 700 gram (kip) shoarma
- 1000 gram aardappelschijfjes
- 250 gram geraspte kaas
- 1 prei gesneden
- 500 gram champignons gesneden
- 3 paprika's gesneden
- 500 gram ijsbergsla gesneden
- 1 komkommer gesneden
- 3 tomaten gesneden
- knoflooksaus Gebruik zoveel of weinig als je wilt
Instructies
- Zet je hapjespan aan en verhit wat boter of olie in de pan
- Begin met het bakken van de shoarma, aangezien dit rauw vlees is moet je hier wel de tijd voor nemen.
- Zodra de shoarma is aangebakken kun je de aardappeltjes toevoegen. Bak deze even mee en voeg dan de champignons, paprika en prei toe. Bak dit mee tot de aardappels gaar zijn ( bij mij duurde dit 20 minuten)
- Strooi nu de kaas over het geheel en laat dit goed smelten
- Zodra de kaas gesmolten is kun je het serveren. Lekker met de sla, komkommer en tomaat. En vergeet de knoflooksaus natuurlijk niet!