Comments (4)

Goh, ik wist niet dat dat bestond!

Kaartjes zijn inderdaad leuk, om te sturen en om te krijgen.

Echte post is en blijft leuker dan via internet. Helaas doen mensen het veels te weinig. ik probeer zelf wel altijd nog zoveel mogelijk verjaardagskaartjes enz. over de post te doen. Vooral inderdaad met kinderverjaardagen.

Handig he! Ik maak er graag gebruik van. Daarnaast vind ik het fijn dat ik geen ongebruikte postzegels in de la heb liggen. Vind dat altijd zonde geld. Nu koop ik digitaal een postzegel wanneer het nodig is. Is het ook maar 83 cent per keer. Niet gelijk een heel velletje. Prettig! Werkt prima. Voor marktplaatsverkopen ook prima trouwens. Ook code erop schrijven en versturen. Hoppa, prettig snel geregeld. Voor pakketpost is het goedkoper om online ook te frankeren, scheelt dacht ik 25 cent ofzo. En makkelijk snel het postkantoor punt in voor afgeven van het pakketje.

Echt zo super handig! Ik zag het al bij meer mensen langskomen en ik heb het meteen al twee keer gebruikt!
Echt een uitkomst!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP