Persoonlijk

K3: Toen en nu

Toen Joyce nog een klein Joyce-je was begon K3, ze begonnen namelijk in 1998 en toen was ik welgeteld 7 jaartjes jong (of misschien zelfs 6). De leeftijd waarop je dansjes doet op K3 en meedoet aan de playbackshow met een liedje van K3. Ik natuurlijk als Kathleen en mijn zus natuurlijk als Karen (ze heeft rode haren). En hoe leuk is het dat mijn dochter nu staat te swingen op de liedjes van hen en wie weet staat ze over een x aantal jaren ook wel te playbacken op K3. Let’s go back in time.

Mijn tijd 

K3 bestaat al bijna 20 jaren en, omdat ik niet natuurlijk nog niet zo heel oud ben heb ik zelf ook een periode meegemaakt. Ik had alle CD’s en samen met mijn zus en een vriendin van mijn zus deed ik regelmatig mee aan een playbackshow. Samen bedachten wij de leukste dansjes op de liedjes van K3 en ik vond het altijd onwijs tof om op te mogen treden. Dit blijft denk ik ook altijd zo haha! Als er een playbackshow voor volwassene bestond dan eed ik waarschijnlijk ook mee haha! Het eerste leedje waar ik een playbackshow op deed van K3 was: alle kleuren van de regenboog. Een deel van het dansje kan ik nu nog steeds.

En nu 

En nu loopt er hier een klein meisje rond die de hele dag door vraagt of ik de cd aan wil zetten. Eerst deed ik dat via youtube, maar ik was er een beetje klaar mee haha! Dus ging ik samen met Sofie naar de Bart Smit om de nieuwe cd van hen op te halen. Het resultaat? Dat ik inmiddels alle liedjes kan meezingen en heel erg geniet van het kleine meisje dat staat te swingen (OEPS!) bovenop de salontafel. Heerlijk! Hoe tof is het om iets gemeen te hebben met je dochter? Stiekem kan ik niet wachten tot Sofie naar een concert wil van hen, want daar hoef ik natuurlijk niet over te twijfelen.

De nieuwe k3?

Ik weet nog dat ik keek naar het programma waarbij ze opzoek gingen naar de nieuwe K3. Het voelde voor mij als moeder van een dochter als een verplichting om te kijken en hier ook mijn mening over te geven (lol). Nu is natuurlijk de vraag of de nieuwe K3 net zo leuk is? JA! Ik vind de nieuwe leuk en lekker van deze tijd. K3 meisjes zijn in mijn ogen jonge meisjes die huppelen op kinderlijke muziek, leuk voor de kindjes en ook geen straf voor de papa’s om naar te kijken, toch papa’s? Nee de oude K3 was echt afgeschreven voor hun taak als huppelende tienermeisjes die kinderlijke liedjes zingen. Je wilt toch niet iemand van van 42 in een kort rokje zien rond huppelen op een liedje dat gaat over chocolade? Ik zie liever vlotte jonge dames die ook nog eens goed bij het achtergrond groepje passen.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Jessica

  Leuk eigenlijk dat K3 altijd nog een “begrip” is in de muziek wereld, uit onze tijd, maar zelfs nu nog actief!

  07/02/2017 at 6:36 pm
 • Reply Henny

  Oh wat een leuke tijd woensdagmiddag oefenen met de opgenomen liedje erbij net zolang jullie de pasjes wisten en steeds maar weer herhalen. Het waren leuke middagen
  Samen met Ina.

  07/02/2017 at 7:55 pm
 • Reply Ina

  Het was een mooie tijd en veel oefen.
  Henny en ik als publiek toekijken .

  07/02/2017 at 8:21 pm
 • Reply Carmelina

  Oh Joyce, voor het eerst besef ik dat wij echt van een andere generatie zijn…

  07/02/2017 at 8:23 pm
  • Reply admin

   Whahahhahaa

   07/02/2017 at 8:23 pm
 • Reply Cindy

  Jeetje, ik ben van de generatie Spice Girls (ja zo oud ben ik), maar ik heb nu kleuterradio op staan, dus ik ken het hele repertoire van de oude K3 meiden…. En mijn zoon? Die interesseert het echt niet haha.

  08/02/2017 at 2:52 pm
 • Reply Inge

  Man, man, dat is al een tijdje geleden hé, ik heb de eerste K3 nog zien optreden op de camping waar we toen net stonden 🙂

  08/02/2017 at 3:44 pm
 • Leave a Reply