Happy momlife

img_4941
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Just Dance 2021 op de Nintendo Switch + WIN!

Het favoriete spel van onze kinderen op de nintendo switch is Just Dance, sinds kort is de nieuwste Just Dance 2021. Wij hebben hem inmiddels uitgebreid getest en je kunt een exemplaar winnen!

Just Dance hebben wij al een aantal jaren in huis, eigenlijk al vanaf dat wij de nintendo switch hebben. Je danst mee met de dansers op tv, hoe beter je de danser nadoet hoe meer punten je scoort. Wij spelen dit spel op de Nintendo Switch, maar hij kan ook op de Playstation en Xbox gespeeld worden. Tijdens de vorige lockdown was dit ook de manier waarop ik de kinderen liet bewegen wanneer wij niet actief buiten waren geweest. Ik gebruikte dan het spel of de filmpjes er van die je op YouTube kunt vinden.

De nieuwste variant van Just Dance lijkt veel op de voorgaande versies. Je hebt 40 nieuwe nummers waarop je je beste dans moves kunt laten zien. Het spel is sneller dan de vorige keer waardoor de punten ook beter geteld worden.  Uiteraard heb je 40 nieuwe nummers waarop je weer lekker los kan gaan en zijn er weer vele nieuwe moves toegevoegd.

Just Dance is echt geschikt voor de komende feestdagen. Ook voor mensen die niet kunnen dansen of dansen eigenlijk niet leuk vinden is het leuk om dit spel te spelen. Je kunt het spel met maximaal 4 spelers spelen. Wij hebben op dit moment nog maar 2 controllers voor de switch waardoor wij met 2 tegelijk kunnen spelen. Fleurtje heeft hem meestal zonder controller, maar ze heeft niet minder plezier.

Just Dance 2021 is dit jaar zelfs leuk voor de grote k3 fans! Het nieuwste liedje van K3 Dans van de Farao is er ook op te dansen. Deze wordt hier dagelijks gedanst door onze meisjes. Maar ook de dansjes van Frozen, Babyshark en de andere disney dansjes zijn een groot succes.

Just dance 2021 is een groot succes bij ons in huis en word dagelijks gespeeld.

WINNEN!

Ik mag één keer een exemplaar van Just Dance 2021 weggeven. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Volg mij op Instagram en/of Facebook
  • Laat een reactie achter onder dit bericht zodat ik weet dat je mee doet
  • Deel dit bericht in je stories of op Facebook.

De winnaars maak ik 20 december, op mijn verjaardag bekend. 

Facebook Comments

Share this post