Happy momlife

joyfromjoyce widget
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Juni Goals // Recap mei

Woa! En dan is het alweer juni en is het halve jaar alweer bijna om! Wat vliegt de tijd hé? Voor je het weet is het alweer kerst! (ZIN IN!). Afgelopen maand heb ik weer gewerkt aan een aantal doelen, en ook voor de komende maand heb ik weer doelen. Helemaal in het teken van selfcare.

Hoe ging mei?

1 Plannen maken voor mijn blog 

Dit heb ik afgelopen maand gedaan. Ik heb veel nieuwe ideeën en ik hoop ook dat het allemaal gaat lukken. Ik heb vaak gedeeld wat ik ga doen en dat doe ik nu dus niet. Aangezien het vaak voorkomt dat ik het kan volhouden of dat het niet lukt. Oftewel je merkt het vanzelf.

2 (weer) Beginnen met sporten 

Ik ben nog niet begonnen met sporten waardeloos dit! Door de hele situatie rondom Ro ben ik gewoon echt moe ’s avonds en komt er niks meer uit mijn lijf. Maar gisteravond heb ik voor het eerst gesport en ik neem dit doel een soort van mee naar de maand juni, al ga ik hem niet op nieuw vermelden.

3  Verder met mijn nieuwe bedrijf

Ik pakte mijn werk weer op. Ik heb 1 opdrachtgever en daar heb ik weer wat klusjes voor deze maand.

4 Een nieuw huishoudschema maken 

Ik heb nog geen huishoudschema op papier gezet, maar er begint wel een ritme in te komen. Nu nog even orde in de chaos en dan oogt het allemaal ook een stuk rustiger.

5 De voegen van de badkamer klaar hebben

Haha ik zeg verder niks.

Doelen voor Juni 

1 5 dagen per week 10.000 stappen zetten 

Ik moet echt meer in beweging en ik ga aan het einde van de maand de avond4daagse lopen met Aron. Tijd om even in te lopen dus. Ik wil 5 dagen per week 10.000 stappen zetten. Moet lukken aangezien ik iedere dag al een wandeling maak met Fleur. Misschien ’s avonds ook nog maar een extra rondje lopen.

2 Elke avond minimaal 30 minuten lezen 

Het is de maand van selfcare, want ik wil ook elke avond een half uur lezen voor ik ga slapen. Geen schermtijd meer maar even lezen. Ik heb een aantal boeken die ik heel graag wil lezen voor persoonlijke ontwikkeling. Eens zien of het mij ook kan helpen.

3 Onze slaapkamer verder uitzoeken/uitpakken

Onze kamer staat nog vol met tassen en dozen die uitgepakt moeten worden. Er ligt mega veel beddengoed wat wij niet gebruiken dus het moet gewoon uitgezocht worden. Ook moet ik mijn kledingkast echt uitzoeken want er ligt teveel kleding in.

4 Minder cola drinken 

Ha! Deze heb ik al vaker geprobeerd, maar ik wil het echt nu gaan volhouden. Ik moe tminder cola gaan drinken, want het is gewoon niet goed voor me. Maar dan moet ik eerst nog op zoek naar een prima vervangend drankje. Water ben ik niet mega fan van en al helemaal niet als ik het de hele dag moet drinken. Tijd voor een zoektocht naar een lekkere drankje.

5 Veel nieuwe recepten proberen

Onze keuken is weer fijn, ons gasfornuis is fijn om op te koken en tja ik krijg van dit huis weer zin om te koken. Lekkere gezonde tussendoortjes, avondmaaltijden en lekkere frisse taartjes. Kom maar door!

 

Facebook Comments

Share this post