Happy momlife

IMG_0336
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Juli Goals // Recap Juni

Juli, het eerste half jaar van 2019 zit erop! Het leukste stukje van het jaar gaat nu beginnen! Tenminste vind ik dan. Met de zomervakantie voor de deur, daarna de herfst en dan kerst. Afgelopen maand had ik weer doelen en voor komende maand heb ik 1 doel gesteld. Kijk je mee?!

Hoe ging Juni? 

1 5 dagen per week 10.000 stappen zetten 

Ik denk dat als ik een gemiddelde van alle dagen bekijk ik wel dichtbij de 10.000 stappen kom. Maar iedere dag 10.000 heb ik niet gered. Ik zat de meeste dagen op de 8.000 stappen en op de dagen van de avond4daagse rond de 14000 stappen. Best knap vind ik zelf.

2 Elke avond minimaal 30 minuten lezen 

Dit heb ik niet gedaan. Ik heb lezen als doel gezet voor heel veel dingen maar besloot uiteindelijk toch iets vaker rust te nemen. Te gaan slapen of gewoon op pinterest te scrollen. De boeken liggen klaar om mee op vakantie te gaan.

3 Onze slaapkamer verder uitzoeken/uitpakken

Dit heb ik zeker wel gedaan! op 2 dozen na is onze kamer nu uitgezocht. Deze twee dozen heb ik nog even wat meer tijd voor nodig om uit te zoeken of het staat te koop. Maar ik heb het gedaan en daarmee heb ik dit doel gehaald. Tenminste nog eentje haha!

4 Minder cola drinken 

Ook dit heb ik gedaan. Nu drink ik zomers sowieso minder cola, omdat ik dan meer groene ice tea drinken, Liefmans drink en Jilzz drink. Het is nog steeds teveel, maar het is minder dan eerst en dat is al heel erg fijn.

5 Veel nieuwe recepten proberen

Ook deze heb ik volbracht! Ik heb een heleboel recepten geprobeerd voor kitchenmom.nl en een deel komt de komende tijd online. Het zijn namelijk allemaal zomerse recepten die echt lekker zijn en ook handig voor op de camping.

Doelen juli

Ik was druk bezig met het bedenken van doelen voor de maand juli. Tot ik mij besefte dat ik in de maand juli 3 weken vakantie heb en de andere weken van juli zijn al druk genoeg. Ik besloot als enige doel te maken dat ik zo min mogelijk ga doen de komende weken. Ik wil tot rust komen, opladen en genieten van mijn kroost. Ik wil gezellige avonden met spelletjes en wijntjes, picknicks in het park. Ik wil watergevechten, lekkere BBQ’s en al het andere wat echt bij de zomer hoort. Die doelen komen later wel weer.

Facebook Comments

Share this post