Happy momlife

img_8540-1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Jul en Julia zomerweken in de Julianatoren

Het is misschien al opgevallen, maar de Julianatoren is echt ons favoriete pretpark. De kinderen kunnen bijna overal in en hebben de hele dag wel iets te doen, zonder dat wij ze continu moeten teleurstellen dat ze ergens niet in mogen. Afgelopen zondag gingen wij (weer) een dagje naar ons favoriete park om de nieuwe zomershows te bekijken. T/m 31 augustus zijn de Jul & Julia zomerweken in de Julianatoren. 

Sofie vond het mega spannend!

Het was een warme dag zondag en dat was wel een keer fijn, want normaal gesproken als wij heen gaan regent het haha! Gelukkig was er gedurende de dag voldoende schaduw en konden de kinderen ook af en toe door het water heen of in de water bootjes. Verkoelen genoeg dus. Wel hadden wij Fleur niet meegenomen, dit vonden wij iets prettiger met de warmte. Bij aankomst begonnen wij met de openingsshow, met Jul en Julia en daarna besloten wij direct de attracties in te gaan. Het was zo fijn om met z’n allen overal in te kunnen en de kinderen genoten ook van hun aandacht.

Met z’n viertjes in de bus!

Nieuwe show 

Tussendoor besloten wij even bij te komen bij de nieuwe parkshow Jul & Julia en de reis om de wereld. De show is te bekijken in het theater en is een goed rust moment. In deze nieuwe show gaan Jul & Julia samen met meneer Kaasgaaf of mevrouw Suikerspin op avontuur naar verre landen om het pretpark te redden. De boeven hebben namelijk iets gestolen en willen hiermee de baas van Julianatoren worden. De show duurt niet te lang met een half uurtje stonden wij alweer buiten en hij wordt meerdere keren per dag getoond. Bij de kalender kun je zien wanneer hij te zien is.

Zomeravonden

Op zaterdag 28 juli en zaterdag 4, 11 en 18 augustus is Kinderpretpark Julianatoren geopend tot maar liefst 20:00 uur! Elke Zomeravond is in een sfeervol thema en waan je je gedeeltelijk in een ander land. De thema’s zijn zo:

  • 28 juli – Het wilde westen
  • 4 augustus – Afrika
  • 11 augustus – Thailand
  • 18 augustus – Mexico

Mexicaanse Dansshow 

Mexico, mexico-o-oh 0! Mevrouw Suikerspin krijgt gegarandeerd het héle park aan het swingen. Je kunt gewoon niet stil blijven zitten als je het nieuwe gezellige zomerse nummer ‘Mexico-o-oh’ van Mevrouw Suikesrpin hoort. Samen met Jul & Julia zet ze het pretpark op de kop. Dans je mee? Té gek!

Tijdens de middag waren hier schietbootjes en konden wij lekker even afkoelen 😀

Meneer kaasgaafs Limbo show 

Gooi de heupen maar los en dans en swing mee bij meneer Kaasgaafs Limbo Show! Meneer Kaasgaaf houdt het limbo touw steeds iets lager wanneer de kleine bezoekers er al dansend en swingend onderdoor gaan. Doe je mee? Té gek!

Natuurlijk is er nog veel meer te doen, want ook Cas de Ranger is natuurlijk gewoon aanwezig en alle attracties zijn ook gewoon open. Wij hebben ons weer prima vermaakt en zoals het nu lijkt zullen wij in de vakantie nog een keer en bezoekje brengen aan dit fijne park!

 

Facebook Comments

Share this post