Happy momlife

IMG_1286
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Juicy vragen beantwoorden

Ik vind het altijd leuk om vragen te beantwoorden en mensen vragen te stellen om meer van ze te weten te komen. Nu drink ik veel thee en ook van pickwick en op deze theezakjes zitten labels met vragen. Ik heb er een aantal bewaard om voor jullie te beantwoorden. Of nou ja ook voor mezelf want soms is het goed om over sommige dingen na te denken.

Wat was jouw favoriete televisie programma toen je klein was?

Ik denk dat het Beugelbekkie was, ik vond het zo’n leuke tekenfilm en kon mij er ergens ook wel in verplaatsen denk ik. Het is ook niet gek dat Aron vernoemd is naar de jongen in de tekenfilm toch? Nee gekheid. Ik heb niet echt een favoriete televisie programma. Ik vond veel leuk, zoals de droomshow, mini playbackshow en dat soort programma’s.

Ben jij een ochtend of een avond mens?

Ik ben een middag mens mag dat ook? In de ochtenden moet je gewoon niet tegen mij praten, geheid dat je een heel kort antwoord terug krijg. En ’s avonds ben ik moe na een hele dag met drie kinderen bezig te zijn geweest, een huishouding, bedrijf en ga zo maar door. De middagen zijn meer mijn ding. Ik heb dan energie en zin om dingen te doen.

Wat wil je vandaag anders doen dan gisteren?

Meer uit de dag halen! Gisteren was ik moe en futloos en had ik nergens zin in. Vandaag wil ik genieten van de dag en leuke dingen doen. Al moet ik het in mijn eentje doen ik wil genieten.

Wat is een eigenschap die men nog niet van jou kent?

Ik weet niet of het een onbekende eigenschap is, maar ik vind het heel moeilijk om met mensen af te spreken. Ik ben liever alleen, omdat ik bang ben niet te kunnen voldoen aan mensen hun verwachtingen. Ik voel me ook altijd heel ongemakkelijk als ik sociaal moet doen en kan dan anders zijn dan ik wil zijn.

Wanneer heb je voor het laatst een brief met de hand geschreven?

Dit is zo lang geleden dat ik het mij niet eens kan herinneren. OEPS!

Wat staat er altijd bij jou in de koelkast?

Cola! Ik kan niet zonder mijn glasje cola per dag. Ik ben cola verslaafd, geen grap! Ik drink in de winter cola zero en zodra het mooier weer aan het worden is drink ik het liefst Pepsi lemon, lekker!

Welk talent zou je willen hebben?

Ik zou wel mooiere en betere foto’s willen maken. Nu kan je dit natuurlijk leren met een cursus, maar ik denk dat je hier ook echt gevoel voor moet hebben.

Met wie moet je snel weer eens afspreken?

Met Suus! Mensen die mij al heeeel lang volgen weten dat ik in het verleden veel met haar omging. Tot wij beide op een gegeven moment genoeg te doen hadden met ons zelf (ik kreeg miskramen, burn-out etc) en Suus had ook haar privé dingen. Sinds een jaar (of langer) hebben wij weer contact en willen wij al de hele tijd koffie drinken. Dus dit moeten wij echt eens gaan doen!

Wie heeft de meeste invloed gehad op jouw leven?

Aron! Ik werd op mijn 18e moeder van hem en  op dat moment was mijn leven een beetje een chaos. Ik was op zoek naar mezelf en wist niet wat ik met het leven moest. Uiteindelijk werd ik moeder en hij heeft mij zoveel geleerd en zoveel mooie dingen laten zien. Hij kwam op het moment dat ik het nodig had denk ik.

Waar geef jij te veel geld aan uit ?

Aan eten! Ik ben echt een lekkerbek ik hou van lekker eten en heb er ook echt wel geld voor over, maar nu ik toch wat kilo’s kwijt wil moet ik de kinder bueno’s iets vaker laten liggen.

Wat was als kind jouw droombaan?

Ik heb heel lang geroepen dat ik wedding planner wilde worden. Nog steeds een beroep die ik wel zou willen uitvoeren. Ach ik ben nog jong wie weet wat het leven mij nog brengt.

Wat is jouw grootste prestatie tot nu toe?

Dat ik drie kinderen op de wereld heb gezet vind ik best wel een prestatie

Zou je liever goed kunnen zingen of goed kunnen dansen?

Ik denk dat mijn omgeving liever heeft dat ik goed kan zingen aangezien ik altijd elk willekeurig liedje mee zing. Ooit heb ik nog in een schoolband gezeten, daar is nu niks meer van te horen.

Facebook Comments

Share this post