Happy momlife

Screenshot_20200707-223800_Instagram
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Juf is goud waard! || GRATIS PRINTABLE!

Moet jij nog iets leuks bedenken voor het cadeautje van juf? Dan heb ik in samenwerking met Milou Hofmeester nog een heel tof idee! Milou deelde onlangs namelijk deze leuke labels die je kunt gebruiken bij een juf of meester cadeau. Je hebt alleen maar een printer nodig en de lekkere ferrero rocher chocolaatjes.

Het einde van het schooljaar zit er bij ons al op, maar wie weet hebben jullie deze week of volgende week nog wel een week school. Misschien moeten jullie nog wel afscheid nemen en heb je nog iets aan deze leuke inspiratie tip. Heb je al vakantie? Dan is het ook leuk om te geven als juffen traktatie tijdens een verjaardag bijvoorbeeld. Je kunt hem ook gebruiken om iemand te bedanken die iets voor je hebt gedaan, of voor je vriendinnen die veel voor je betekenen.

Het enige wat je in huis hoeft te halen is een printer, als je die nog niet hebt, en een doosje ferrero rocher. Je print de label uit en bevestigd dit op het doosje met een lintje, of je plak het erop met plakbandjes. Peace of cookie of niet? En het staat nog eens hartstikke leuk!

[download id=”44186″]

Vanaf nu zullen alle printables die Milou maakt ook bij JoyFromJoyce te downloaden zijn. Volg ons beide @milouhofmeester en @joyfromjoyce om op de hoogte te blijven van de nieuwste printables. Daarnaast deelt Milou ook met grote regelmaat de lekkerste inspiratie voor bijvoorbeeld traktaties en hapjes voor kinderen. Dit allemaal in de leukste thema’s.

Nog meer inspiratie:

Afgelopen week deelde ik nog twee andere juffen traktaties die zeker ook leuk zijn om te geven op de laatste schooldag. Je kunt ze hieronder vinden.

 

Facebook Comments

Share this post