Persoonlijk

Maandelijkse doelen – Januari | 2016

Het is vandaag 1 januari, een nieuwe maand én een nieuw jaar. Tijd voor een terugblik op mijn doelen van afgelopen maand en nieuwe doelen te bedenken voor de komende maand. Afgelopen maand was succesvol, maar dat lag ook wel een beetje aan de doelen behoorende bij de maand haha! 

 • Een leuke verjaardag + kinderfeestje voor Aron organiseren – Nou volgens mij is dit goed gelukt. Aron heeft tijdens zijn verjaardag onwijs genoten en ook tijdens zijn kinderfeestje zag ik een heel blij ventje. Precies zoals het hoort!
 • Het huis kerstklaar maken – Dit deden wij ook! Inmiddels is alles weer opgeruimd en opgeborgen en kan de rust weer terug keren. Normaal laat ik het graag nog langer staan, maar ik heb momenteel geen winter gevoel dus ik wilde hem graag weghalen.
 • Nieuweblogdoelen maken voor 2016 – Dit heb ik gedaan en ze staan genoteerd in mijn boekje en hopelijk gaat het lukken in 2016. Ik ga ze nu niet bekend maken, want ik heb gehoord dat dit ongeluk brengt. Volgend jaar breng ik jullie op de hoogte.
 • Een leuke kerstdag bedenken voor ons viertjes – Tweede kerstdag was heerlijk! Wij hebben een hele dag in pyjama’s gelopen en genoten van teveel kerstfilms (klik hier)
 • Advent of Joy tot een succes maken! – Nou dit is eigenlijk niet gelukt. Het voelde als teveel druk en ik vond het daardoor minder leuk om te doen. Voor volgende jaar ga ik het toch anders aanpakken. Geen thema maand meer, maar gewoon kerstblogs tussendoor.

Maandelijkse doelen Januari 2016

 1. Beginnen met afvallen – Hoe cliché ook maar ik wil weer wat kilo’s kwijt. Hardlopen en stoppen met snoepen is de key denk ik. 
 2. Een week vooruit bloggen – Ik schreef tegenwoordig een avond van te voren mijn blogs en dit is niet handig. Hier moet verandering in komen en ik wil weer een week vooruit gaan schrijven. Wish me luck! 
 3. Foto album van Sofie bijwerken
 4. Kleding kast van de kinderen uitzoeken en eventueel verkopen
 5. Het enveloppen systeem weer oppakken

Heb jij ook doelen voor de maand januari? Ik ben benieuwd.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Marijke

  Ik vind het zo knap als mensen elke maand doelen stellen en er ook nog echt iets mee doen! Compliment dus!
  En ik heb wel een vermoeden wat je bedoeld met het enveloppensysteem, maar is dat het ook? Sparen?

  01/01/2016 at 6:40 pm
 • Reply Maai

  Succes Joyce, mooie doelen 🙂

  01/01/2016 at 6:49 pm
 • Reply Rosanne

  Je hebt weer mooie doelen voor jezelf bedacht.
  Ik ben benieuwd welke je aan het eind van de maand waar hebt gemaakt, succes!

  01/01/2016 at 9:31 pm
 • Reply Olga

  Mijn doel voor deze maand op het gebied van bloggen is iets vaker schrijven en op anderen reageren. Ik mis de interactie namelijk een beetje 🙂

  02/01/2016 at 8:19 am
 • Reply Simone

  Oh ja, de kledingkast van mijn dochtertje uitspitten en een aantal dingen verkopen, dat zou ik ook op mijn doelenlijstje moeten zetten 😉

  02/01/2016 at 8:40 am
 • Reply Charlotte

  Knap hoor dat je dit maandelijks doen en ook deelt! Ik schrijf mijn blogs ook vaak een avond van tevoren en dat is inderdaad niet handig, ook een van mijn doelen voor komend jaar. Succes!

  02/01/2016 at 4:54 pm
 • Leave a Reply