Happy momlife

shutterstock_67006423
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Joyfromjoyce eindejaars enquete

Het einde van het jaar is in zicht en na oud en nieuw wil ik graag weer met frisse moet nieuwe content plaatsen op joyfromjoyce.nl. Het afgelopen jaar stond joyfromjoyce in het teken van de zwangerschap van Fleur en de geboorte van ons kleine meisje. Dit was de laatste keer dat ik jullie kon meenemen in het avontuur van de zwangerschap. Ik heb genoeg dingen om te delen, maar soms merk ik dat blogs waar ik zelf heel enthousiast over ben heel slecht gelezen worden en dat is natuurlijk zonde. Ik ben daarom heel erg benieuwd wat jullie graag lezen en heb daarom de joyfromjoyce eindejaars enquete in het leven geroepen. 

Ik vind het heerlijk om te schrijven, over het moederschap, lekkere recepten en ga zo maar door. Maar ik kan nog veel meer. Voorheen deelde ik regelmatig DIY’s op joyfromjoyce, maar eigenlijk doe ik dit nooit meer. Ik weet ook niet of mensen het wel leuk vinden om te lezen. 2018 wil ik een succesvol jaar van maken en dat kan ik natuurlijk het best door ook een beetje aan de wensen van mijn lezers te voldoen. Joyfromjoyce is en blijft mijn blog en ik schrijf natuurlijk het liefst over onderwerpen die dicht bij mij liggen. Daar heb ik bij de enquete natuurlijk ook rekening mee gehouden.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier geschreven op joyfromjoyce.nl, inmiddels bestaat de blog alweer 4 jaar en is het wel toe aan wat veranderingen. Onlangs heb ik de kleuren van mijn logo al laten aanpassen door Marlieke en verder ben ik aan het kijken hoe ik mijn site nog beter kan maken.  Zo ben ik de laatste jaren al veel bezig met mijn Nederlands en hoop ik dit toch elke keer iets beter te maken. Ik weet dat mijn Nederlands in schrift niet heel goed is en dat is en blijft ook niet mijn sterkste kant, maar ik hoop wel dat men ziet dat ik er mee bezig ben.

Onder de deelnemers ga ik een leuk pakket verloten met leuke me-time items. Als je hieronder een reactie achterlaat dat je hem hebt ingevuld of je e-mail achter laat bij de enquete dan ding je mee voor de prijs. Gewoon als bedankje voor het invullen van de enquete. Mocht je hem willen invullen dan vind je de link hieronder. Alvast bedankt!

Je vindt de enquete hier. 

 

Facebook Comments

Share this post