Old Wifes tales _
Comments (16)

Aaah wat superleuk om te lezen én ongelooflijk spannend! Wauw ik kan echt niet wachten, aah ik kan mij goed voorstellen dat je overuren maakt in je hoofd: straks een schattige prinses of knappe prins in je armen <333

Een dochter is na een zoon natuurlijk erg leuk, maar uiteindelijk hoop je op het cliché en dat is dat je gewoon een gezonde baby draagt..

Haha, grappig om uit te vogelen he. Ik deed het ook… En er kwam een meisje uit. Nou wat klopt dus voor geen meter hahaha. Ik denk dat jullie een jongetje erbij krijgen!

Zo grappig, ongeveer alles klopt hier met een meisje. Beide keren! Alleen heb ik wel last van kortademigheid, maar dat komt door de stuitligging. Er drukt zeg maar een hoofd tegen mijn longen en dat geeft minder mee dan de billen die die normaal horen te liggen 😉 En in het begin at ik zowel graag zuur als chocolade, net als jij. Sinds het 2e trimester is de chocolade niet aan te slepen btw. Dat zure was gewoon onwijs fijn met de misselijkheid enzo 😉 Ik zet echt in op een meisje mop, vanaf het begin al. Los hiervan, gewoon dat zegt mijn gevoel 😉

Ik denk toch ook echt een jongen…
😀

De chinese kalender heeft het bij mij al twee keer goed gehad ;o) (en bij mijn beste dinnetje ook al 3 keer…)

Volgens die krijgen wij nu ook een meisje ;o)

Haha grappig!
Volgens de meeste dingen krijg ik dan een meisje, maar we zullen het zien.

Wat leuk! Ik ben benieuwd of het klopt. Ik ga het lijstje voor mezelf ook maar eens af. Ben helemaal NIET nieuwsgierig hoor 😉

hahahahaha ik heb bij 20 fabeltjes een ster staan.. Maar volgens mij heb ik toch echt een dochter? Maar ach, wat er ook uitkomt, het is vast een hartstikke leuke, lieve, knappe, geweldige baby 🙂

Hahah! Het heten niet voor niets fabeltjes. En inderdaad er komt vast en zeker een geweldige baby uit! 😀

Hahaha! Zo denk ik zelf dus ook 😀

Ja herkenbaar, dit is ook echt een hele andere zwangerschap. Als ik me 4 jaar geleden zo gevoeld had dan had ik het wel geweten. Ja het is extra spannend en het voelt als de eerste keer, heel bizar. Een meisje is heel anders, maar ik raakte vanmiddag in de babywinkel al in paniek. Ik zag alleen maar ROZE en ik kreeg er de kriebels van haha!

Haha ja ben zo benieuwd bij jou! Maar jij wilt het niet weten hé. Pff hoe hou je het vol haha

haha leuk! Willen jullie weten wat het is?

Hier klopte de Chinese kalender wel haha. En veel van het lijstje ook 😀

Ooow heel leuk om dit lijstje te bekijken, ben benieuwd

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP