Happy momlife

img_3199
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Jingle Jangle: A Christmas Journey – de kerstfilm voor het hele gezin

ik ben dol op kerstfilms en ik kan ieder jaar weer uitkijken naar het moment waarop Netflix nieuwe kerstfilms lanceert. Ik ben dol op de orginals wat betreft kerstfilms vooral Home Alone, Santa Claus en Christmas Chronicals zijn groot favoriet. Maar vanaf vandaag voeg ik daar de Netflix Original Jingle Jangle: A Christmas Journey aan toe.

Samen met het hele gezin een kerstfilm kijken bij de kerstboom (die sinds vanmiddag staat) vind ik heerlijk! Meestal kijk ik de film al voor, omdat ik niet kan wachten en omdat ik wil zien of de kleinste van het stel ook mee kan kijken. Jingle Jangle is een compleet nieuw kerstfilm eentje die je moet zien, samen met je gezin.

De film gaat over uitvinden Jeronicus Jangle, hij had ooit de mooiste speelgoedwinkel van het land. Hij bedacht de meest bijzondere speelgoeditems. Hij stond op het punt om zijn beste uitvinding af te maken, maar werd verraden door zijn leerling Gustafson. Hij stal de nieuwste uitvinding en zijn boek bomvol nieuwe speelgoed ideeën. De uitvinder kreeg daarna talloze tegenslagen te verwerken, terwijl Gustafson zijn eigen speelgoedimperium opbouwde.

Jaren later is de speelgoedwinkel een pandjeshuis geworden en dreigt Jeronicus ook dit gebouw te verliezen. Hij moet snel met een nieuwe uitvinding komen, maar is zijn magische touch verloren. Gelukkig krijgt hij hulp uit onverwachte hoek. Zijn kleindochter Journey staat opeens voor de deur en zij is net zo een genie als Jeronicus. Maar zij kan de cynische speelgoedmaker alleen helpen als hij dit toelaat.

Magisch kerstavontuur

Het verhaal, de film zorgt echt voor het magische kerstgevoel. Dit wil je zien en voelen bij kerst. Alle elementen die belangrijk zijn voor een leuke kerstfilm zitten er in. Een nostalgisch dorpje, sneeuw, een boef, slimme kinderen en een oude man die er allemaal geen zin in heeft. Het is een sprookjesachtige film en is binnen no-time mijn favoriete kerstfilm geworden. Deze film moet je zien! Ik kan dan ook niet wachten deze film binnenkort met de kinderen te gaan kijken.

De film is prachtig om te zien, elk stukje is mooi en geeft je overduidelijk een kerstgevoel. De mooiste omgeving, de mooiste scenes en de mooiste outfits.  De liedjes uit de film zijn geschreven door John Legend en geven mij een The Greates Showman gevoel.

Dit is een film die je moet zien deze periode. Voor kleintjes leuk om te zien, maar ook voor ons volwassene een prachtige film om te bekijken. Ik zou zeggen; zet je kerstboom op, leg matrassen in de woonkamer en kijk deze film!

Facebook Comments

Share this post