Comments (20)

Ik vind 19.00 een heel normale tijd voor kinderen om naar bed te gaan. En als ze het niet trekken, dan gewoon eerder. Ik moest vroeger na Sesamstraat naar bed. Dat was om half 7 afgelopen.

Zelf hebben wij ook veel slaap nodig. Wij liggen, met idd wel eens een uitschieter, vaak ook voor 22.00u in bed. In ieder geval niet later. Rond 7u zijn we weer wakker. Soms wat eerder, soms wat later. Onze dochter Mila (14 mnd) slaapt soms nog 2x overdag en ‘s avonds gaat ze tussen half 7 en 7u in bed. In de ochtend is ze rond 7u wakker.

Keira van 10 slaapt regelmatig al om 7uur. In de weekenden hooguit 22.00. De kleinste is een ander verhaal. Die houd niet van slapen. Vind het ook niet leuk als jij dat wel doet.

Hier liggen ze eigenlijk altijd tussen 18:00 en 19:00 in bed. Dit betekend wel dat we dus. Ier iedere avond samen eten omdat Bas pas 18:15/18:30 thuis is maar goed samen eten heeft dan ook geen zin want Luka is dan gewoon al te moe om überhaupt nog te eten .. een ander minpuntje is dat ik dus bijna altijd die spits in Mn eentje doe maar goed.. alles voor de rust! Als we in de weekenden ergens zijn ofzo dan blijven ze wel eens langer op maar dat krijg ik de volgende dag ook altijd terug… slaap is zo belangrijk

Wij gaan zelf ook altijd op tijd naar bed. Ook voor 22u liggen we erin. Vriendlief zijn wekker gaat al om 4.30… zo heeft hij iig 7u slaap.
Ik word ook rond 6.30/7.00 uit mezelf wakker samen met de kinderen.
En ook hier liggen ze 19.15 in bed. Voldoende slaap vind ik gewoon belangrijk en hebben ze ook nodig.

Ik kijk ook naar mijn kinderen. De oudste heeft niet veel slaap nodig en mag tussen half 8 en kwart voor 8 naar bed. De jongste wel en gaat om kwart voor 7. Ze slapen niet uit en later naar bed is niet later wakker (maar wel minder slaap).

Ik vind 19u echt een hele goede tijd voor jonge kids. En als ze het nodig hebben helemaal 😉 hier ook van half 7-7u tot de volgende ochtend7-7.30. Helemaal prima!

In principe gaat mijn dochter om 19.00 naar boven en logt ze er zo rond 19.30 in. Maar als we bij opa en oma gegeten hebben of we hebben mensen over de vloer gehad of zo dan zijn we weleens wat later. Gelukkig wordt mijn dochter dan ook gewoon later wakker. Ze is tot nu toe een goede slaper. Ik ben er dus niet heel streng op, een vaste tijd. Uiteraard zijn er wel grenzen

19:00 uur is hier ook slaaptijd voor onze 4 en 7 jarige. Heel soms is het tegen half 8 en dan merk ik dat ook al meteem de andere dag. En ze worden uit zichzelf tussen 6:30 en 7:00 wakker. Uitslapen kunnen ze niet, ook niet als ze heel laat naar bed gegaan zijn doordat we bijvoorbeeld een verjaardag hebben aan de andere kant van het land

Ik vind 19.00 uur een hele normale kinderbedtijd. Noem me ouderwets maar de kinderen gaan tegenwoordig veel te laat naar bed en dat merken we (als juf) ook echt in de klas. Hier ook 19.00 uur hoor en dat blijft de komende jaren nog wel zo!

Hier is t ook 19uur. Wel wordt t soms een kwartier later ofzo. Maar dat komt inderdaad door werktijden. Als we haar later naar bed brengen dan weten we ook dat ze die slaap de ochtend erna inhaalt. Ze heeft dat dus ook echt nodig. Dus op “school” dagen zorgen we er zeker voor dat ze op tijd erin ligt anders krijgen we haar er in de ochtend niet uit..

Ik ga heel erg vloeken nu…. mijn kids gaan pas tussen 20 en 21 naar bed. Wij redden het écht niet eerder ivm ons werk en laat thuis zijn. Gelukkig slapen beide mannetjes nog tussen de middag dus ook daar pakken ze wat uurtjes, straks als dat eraf is zal het allemaal toch anders moeten. Mijn kinderen trekken het overigens wel. De oudste heeft heel duidelijk minder slaap nodig dan de jongste, die gaat dus ook (iets) eerder naar bed.

Ik vind 7 uur een hele normale tijd om naar bed te gaan! Maxim gaat ook rond 7 uur/ kwart over 7 en dit is ook echt nodig want hij wordt altijd tussen 6 en half 7 wakker omdat mijn vriend dan uit bed gaat om te werken. Anders zou hij veel te weinig slaap krijgen. Ik verbaas me ook echt vaak over hoe lang kinderen in de zomer nog buiten zijn op jonge leeftijd!

Ik vind 19:00 ook een hele normale kinderbedtijd. Onze oudste jongens zijn een beetje ouder dan Aron (8 en 2x 7) en hebben weinig slaap nodig, zij gaan dus ook wat later op bed. Onze jongste is nog te klein om er iets over te zeggen.

Als ouders ken je je kinderen het beste en weet je wat ze nodig hebben, ik hoop van harte dat alle ouders dat hun kinderen ook geven.

Davey ligt ook altijd rond 1830 tot 1900 uur in bed. Ik lig er zelf tussen 2100 en 2130 uur in. Ik weet van mezelf en van Davey dat wij het gewoon nodig hebben anders ben ik de dag er op echt niet vooruit te branden.

19.00 uur is toch een hele normale tijd? Ons zoontje van 2 gaat dan ook naar bed hoor!! Hij slaapt dan het klokje rond 🙂

Nou, ik vind dat heel normale tijden. Zelfs mijn dochter van bijna 16 moet rond 21:30 uur naar bed (of zou moeten, want lukt niet altijd), want zij moet bepaald aantal uren maken ivm migraine (en dan is voldoende slaap cruciaal).

Hier lagen ze ook altijd tussen 18.00 en 19.00 uur. Inmiddels zijn ze 9 en 6 en liggen ze er beiden 19.00 uur in, Ella op trainingsdagen een half uur later soms 3 kwartier later en dat merk je wel. Sam gaat sinds kort op Maandagavond keeperstraining doen en dan ligt hij ook later. Dan mag hij de dinsdag erna niet spelen en ligt hij half 7 op bed. Dit heeft hij echt nodig. Ik verbaas me erover dat er zoveel 9 a 10 jarigen van Ella haar leeftijd dus tussen 20.00 uur en 20.30 naar bed gaan. Ook in Sam zijn klas 6 en 7 jarigen hoor ik regelmatig dat kinderen pas 20.00 uur naar bed gaan. Een keer kan dat maar elke dag? In het weekend liggen ze dezelfde tijd, soms op Zaterdag wel later maar dan hebben we een rustige Zondag erna anders trekken ze het niet. Hier gaat trouwens de wekker om 6.40 uur doordeweeks, dit ivm de taxi van Ella. Dus ook daarom liggen ze op tijd.

Onze kinderen gingen altijd om 18.30 naar bed als ze bij Sesamstraat ook gingen slapen. Dat was geloof ik ook best vroeg.

Onze kinderen van 8 gaat om 8 uur ofhalf 9 in bed doordeweeks en in het weekend 10 of later naar bed ze slaapt dan tot een of gewoon de andere van 12 doordeweeks half 10 in het weekend rond 12 uur slaapt tot een uur of 10 uit die van 14 gaat doordeweeks rond of uur of 10 naar bed weekend bepaalt ze zelf in de vakanties kijk ik niet naar de tijd we willen gewoon vakantie kunnen vieren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP