Comments (4)

Wat een dapper stuk, van een dappere sterke prachtige vrouw. Iedereen kan wel duizend keer zeggen dat je mooi bent of slank of niet te dik of in verhouding of whatever. Het komt niet binnen. Nooit. Alleen wat jij ziet komt binnen en daarom extra mooi dat je nu ziet wat ik zie. Die laatste zin, jaaa! Dit IS leuk! Trots op je!

Inderdaad heel dapper dat je er zo open over schrijft. Je mag er zijn! En knap dat je er nu op een gezonde manier mee bezig kunt zijn!

Mooi geschreven. Jezelf accepteren is denk het moeilijkste wat er is. Dan voel je je zwaar, ben je afgevallen is het eigenlijk ook niet goed genoeg… Ik herken je struggels. Maar Joyce, je bent een ontzettend mooie vrouw, met 2 prachtkinderen…!

Ik ken het hoor, ik worstel al jaren met mijn zelfbeeld. Heb als tiener ook een eetprobleem gehad. Moeilijk hé…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP