Happy momlife

img_5537
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Je kids verrassen zonder veel geld uit te geven

Ik hou ervan om onze kids te verrassen en te verwennen. Gelukkig zijn kinderen heel makkelijk en zodra je het een verrassing noemt zijn ze al om haha! Maar ik blijf het leuk vinden om iets speciaals te maken. Zomaar of als beloning. Ik doe dit dan ook regelmatig en probeer ze zo goedkoop mogelijk te houden. 

Picknicken – Hoe moeilijk wil je het maken? Lunchen, ontbijten of avondeten moet je toch. Je kunt het ook op een kleedje leggen en tadaa je hebt een simpele maar leuke verrassing. Dit kan natuurlijk ook binnen!

Verras ze met een uitgebreide bad sessie – De kinderen zijn hier in huis dol op in bad gaan en vinden het geweldig als ik speciale bad spulletjes hiervoor in huis haal. Mini bruisballetjes bijvoorbeeld of badzout met kleurtjes. Een lekker koud drankje erbij en een fijn muziekje, heerlijk!

Kamperen in de woonkamer – Alle matrassen naar beneden dekens mee en lekkere snacks om samen te genieten van een kampeer sessie in de woonkamer voor de televisie. Leuke lampjes aan een je hebt gelijk een gezellig sfeertje. ZO leuk om ze te verrassen door dit klaar te zetten.

Lieve briefjes – Je kunt ze in de broodtrommel doen of onder de kussens van je kindjes leggen. Een lief briefje met een lieve boodschap waardoor het kinderhartje even weer sneller gaat kloppen.

Nationale (Aron, Sofie, Fleur)- Dag – Hoe leuk is het als een dag helemaal in het teken van het kind staat? Het favoriete eten eten, het leukste spelletje spelen en ga zo maar door. Je kunt allerlei dingen doen zonder er veel geld aan uit te geven.

Schattenjacht – Mijn kinderen zijn dol op zoek spelletjes en soms is het gewoon leuk om het nog leuker te maken. Snacks verstoppen in huis of ergens in de tuin en door middel van hints kunnen ze het vinden. Zo zijn ze weer even zoet en kunnen ze daarna genieten van iets lekkers.

Cake of taart bakken – Meestal doe je dit soort dingen alleen maar als je er een reden voor hebt, maar eigenlijk zou je dit veel vaker moeten. En het hoeft natuurlijk niet altijd ongezond te zijn er zijn ook zoveel gezonde dingen die je kunt bakken en mega lekker zijn.

Restaurantje in huis – Dit is iets dat wij nog moeten gaan uitproberen, maar het lijkt mij zo leuk om een keer te doen. De tafel net als in een restaurant en dan zelf ober en kok spelen haha! Ik denk dat het een geweldige ervaring is voor de kinderen. Nu moet je wel een beetje kunnen inschatten wat je kinderen zouden kiezen in een restaurant hier zouden ze snel kiezen voor pannenkoeken, pizza of pasta alles maar in huis halen dan.

Facebook Comments

Share this post