shutterstock_363989888
Comments (2)

Ik houd dit ook altijd bij. Voornamelijk onze inkomens en de vaste lasten incl maandelijks sparen voor ons en de kinderen.

Ik heb een tijdje onze boodschappen bij gehouden. Dat maakte me bewust en hierdoor kunnen besparen. Vanaf januari, nu dus, wil ik dat weer gaan doen.

Ik doe dit inderdaad ook aan de hand van Excel. Verandert er iets dan rekent excel het namelijk gelijk uit. Ik maak dit aan het begin van het jaar en pas het alleen aan wanneer tarieven veranderen. Van het bedrag wat overblijft gaat een gedeelte apart op de spaarrekening en heb ik envelopjes in huis waar elke maand een tientje in gaat. Hier gaan kinderfeestcadeautjes en kerst enz. vanaf.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP