Comments (9)

Wat vervelend inderdaad. Ik reageer idd nooit op discussies. Al erger ik me geregeld. Maar zoals je zegt, respecteer elkaar en alle moeders doen het op hun eigen manier goed! Elkaar aanvallen is niet nodig.

Goed dat je de mensen geblokkeerd hebt, die vervelend deden.

You go girl! Jouw kindjes jouw keuzes.

Groot gelijk!
Echt ik snap het gewoon niet.. dat aanvallen dat wantrouwen ik snap het niet..

Ieder zijn eigen keus inderdaad!! Daar moeten we elkaar vrij inlaten! jammer dat ze je hierover aanspreken! Mooi geschreven!

Ik kan mij helemaal voorstellen dat he deze personen geblokkeerd hebt. Ik erger mij de laatste tijden ook groen en geel aan de reacties op social media, respect is sinds de komst van social media heeeel ver te zoeken. Maar men vergeet ook dat “perfect” niet bestaat, iedeteen doet op zijn manier zijn best om te zorgen dat zijn kind(eren) een goede opvoeding krijgt.

wauw hahaha waar bemoeit men zich mee denk ik dan. iedere ouder is er vrij in en maakt zelf wel uit wel of geen vacinatie. ik heb het altijd wel gedaan omdat ik het belangrijk vind en alles van tevoren met mijn arts en specialisten besproken of het wel of niet verstandig is/was.
het word allemaal zo opgefokt op het social media vlak en ja vanachter je scherm een andere ouder voor alles en nog wat uit maken omdat ze hun kind “vergiftigen” is natuurlijk heel makkelijk….maar vies ook 😉
het zijn jou kids dus jou keuze en daar heeft een ander geen moer mee te maken 😀

Ik had inderdaad hetzelfde.. ik vaccineer ook.. waarom het risico nemen dat je kind ziek kan worden.. maar inderdaad wat voor reacties je dan krijgt dat je je kind rommel inspuit is best heftig.. toch blijf ik bij mijn besluit en er is ook nooit bewezen dat het slecht is.. alleen aannames

Pffft, bizar. Ik ben er van overtuigd dat iedere (gezonde) ouder doet wat hij/zij denkt dat het beste is voor zijn/haar kind. En daarvoor hoef je ook alleen maar verantwoordelijkheid voor af te leggen naar jezelf en naar je kids.. Aan niemand anders en al helemaal niet naar een “vreemde”. Ik snap ook niet wat die mensen die zulke berichtjes sturen denken.. alsof je dan ineens “het licht ziet” en je kinderen niet meer laat vaccineren of zo.. nee beter ga je dan met respect een gesprek aan. Sorry, lang verhaal geworden maar ik erger me ook kapot aan sommige reacties hierover en ik vind het super stom dat je dit over je heen hebt gekregen!

Wat erg dat je zo aangevallen wordt voor iets wat goed is voor je kinderen, echt niet te begrijpen!
En groot gelijk dat je vaccineert, niet alleen voor je eigen kids, maar ook voor de maatschappij, niemand wil een heropleving van allerlei troep. Er is een YouTube filmpje’the riskiest vaccin, is the one not given’, vind ik heel goed verwoord.
Ik vind het ook jammer dat mensen zoals jij en ik, aangevallen worden, terwijl het met de arts besproken wordt, wetenschappelijk onderbouwd is, terwijl de anti-vaccers zich baseren op raad van de één of andere zelfverklaarde specialist ter zake.
Oh ja, de discussie zal wel blijven tot er eens een uitbraak is vaiets dat vermeden kon worden. Plus, onpersoonlijk aanvallen, altijd gemakkelijk hé…
Top artikel van een topmama dus

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP