Baby sponsored stories zwanger

Deze items wil ik echt voor baby 3.0

Zo’n nieuwe baby in het gezin zorgt ervoor dat je toch weer wat items nodig hebt. Ik kwam er achter dat ik best wat items heb verkocht nadat Sofie het niet meer nodig had. Of juist dingen die ik nog wel heb, maar mij nu niet meer aanstaan. Je blijft bezig met zo’n baby haha! Daarom deel ik graag mijn lijst met items die ik graag voor baby 3.0 wil hebben.

Babynestje 

Babynestjes zijn tegenwoordig helemaal hip. Een babynestje geeft je babytje een veilig en geborgen gevoel. Waar je voorheen je baby in de kraamweek in de kinderwagen bak neerlegde (tenminste dat deed ik) kun je nu je pasgeboren babytje in een babynestje leggen. Je hebt heel veel verschillende soorten, maar volgens mij heb ik mijn favoriet wel al gevonden.

Draagdoek

Vanaf het moment dat ik Sofie niet meer in de draagdoek droeg heb ik hem verkocht. Tja en nu ik weer een dochter krijg heb ik best veel spijt. Ik had zo’n mooie draagdoek en hij knoopte ook heerlijk. Maar tijdens dat ik Sofie droeg heb ik ook altijd gezegd dat ik graag een draagdoek wil van pure baby love en dan het liefst de roze of de lila variant. Super handig om straks Sofie gewoon in de kinderwagen te proppen en baby muis in de draagdoek. Het lijkt mij sowieso handig bij een derde om haar meer te dragen, zodat ik nog genoeg tijd en aandacht heb voor de andere kindjes.

Quinny Zapp Flex Plus

Ik ben best tevreden over mijn Stokke Crusi, alleen vind ik hem onwijs groot en niet heel wendbaar als ik straks achter Sofie aan moet rennen. Tijdens de negenmaandenbeurs kwam ik de Quinny Zapp Flex Plus tegen die daar gelanceerd werd. Ik ga hier binnenkort nog van alles over vertellen, maar ik wil hem! Je kunt standaard uitvoeringen kopen of zelf samenstellen waardoor je een wagen krijgt waar je zelf helemaal trots op ben. Bij Aron en Sofie had ik allebei een Quinny en Robert en ik zeiden beide dat wij de Quinny wagens eigenlijk wel weer terug zouden willen haha! Maar ik kom hier binnenkort op terug.

B to B borstkolf van Difrax 

Na mijn korte borstvoedingsperiode bij Sofie riep ik heel hard: DIT DOE IK NOOIT WEER! Ha en toen raakte ik weer zwanger en sindsdien kan ik het mij niet voorstellen dat ik baby muis fles voeding ga geven. Niet dat ik het afkeur hoor, absoluut niet. Ik heb alleen beide kinderen 6 weken lang borstvoeding mogen geven en ik vond dat zo’n fijne intieme fase ondanks de ontstekingen die ik kreeg. Deze keer waag ik een nieuwe poging inclusief live voeden en goed afkolven (ivm teveel voeding). Ik wil het liefst handsfree kunnen kolven en dit kan met de B to B kolf van difrax. De vorige keer wilde ik hem al aanschaffen, maar omdat ik na 6 weken stopte toen niet gedaan. Deze keer staat hij weer hoog op mijn lijstje.

OO Shopping

 

OO Shopping is een onafhankelijk webshop waar je onwijs veel kunt aanschaffen. De producten die je koopt worden rechtstreeks aangeschaft bij één van de aangesloten winkeliers. Alle aankopen verlopen direct via de individuele deelnemende winkeliers. Door deze unieke samenwerking tussen OO Shopping en shophouders, kan elke shop zijn eigen identiteit behouden. Dit kan betekenen dat je wel verschillende winkelwagens moet afrekenen, maar het scheelt je een hele hoop heen en weer geklik tussen diverse webshops ideaal toch?

Verder maak je mij deze zwangerschap heel erg blij met een voorraad Naïf en Dr. Leenarts producten en een paar pakken luiers haha! Ik merk dat ik een stuk praktischer aan het worden ben. Ik heb nu 4 setjes kleding voor baby muis en zei tegen Ro dat het wel genoeg was. Hij zei dat het handig was toch nog wat extra kleding in huis te halen haha! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Jodi - liefthuis

  Baby nestje staat ook hier op t verlanglijstje. En de b to b Borstkolf is heel erg fijn. Super discreet en makkelijk mee te nemen. Ik zag voor Mn zwangerschap best op tegen kolven maar dit viel 100 mee

  09/04/2017 at 9:56 am
  • Reply admin

   Babynestje heb ik inmiddels! Nu de rest nog

   09/04/2017 at 9:57 am
 • Reply Natascha Velthuis

  Wie weet dat je door deze blog post spulletjes krijgt van de diverse merken die je hebt genoemd.

  09/04/2017 at 12:29 pm
  • Reply admin

   Een aantal items heb ik zelf al gekocht 🙂 En deze blog schrijf ik niet om spullen te krijgen.. Als ik iets wil koop ik het zelf wel 🙂

   09/04/2017 at 12:30 pm
   • Reply Ilse

    Daar lijkt het anders wel op. Zoveelste keer dat je benoemd deze buggy te willen. Vragen om spon lijkt dat.

    09/04/2017 at 9:54 pm
    • Reply admin

     Hij staat er ook tussen, omdat ik hem ook krijg en ik heb daar niet voor hoeven vragen. Maar daarvoor hoef ik deze blog niet te schrijven.

     09/04/2017 at 10:13 pm
 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Mooie wagen. Ik zie vaak die nestjes voorbij komen. Een draagdoek staat ook op mijn lijstje.

  10/04/2017 at 6:20 am
 • Leave a Reply