Comments (6)

Grappig, dit is blijkbaar echt heel persoonlijk! Ik zweer bij de magnetronsterilisator, het babybadje en de luieremmer 🙂

Baby badje vond ik ook heel handig en een tummy tub vonden wij dan weer niet zo leuk.
Maar luieremmers zijn dan weer totaal overbodig. Een gewone goed-sluitende vuilbak kan ook prima als je wekelijks je zak ververst. Die bumbo stoeltjes zijn ook overbodig.

Grappig, dat het bij elk gezin/mama anders kan zijn… magnetronsterilisator heb ik MEGA veel gebruikt (ik kolfde veel), had ook het idee dat het beter schoon en steriel werd door de stoom dan in zo’n pan, zowel tummytub en babybadje veel gebruikt,kan ook prima in de douchebak staan waar mijn kleintje later nog veel plezier mee heeft beleefd, ook lekker kliederen met water in dat babybadje op het balkon toen ze ouder was… billendoekbakjes ook ideaal, ik kocht een zwaardere stalen tissuehouder die ook goed bleef staan wanneer ik er een doekje uittrok/ wat vaak niet het geval is wanneer je de billendoekjes gebruikt zonder houder en ook de voetenzak autostoel vond ik ideaal. Met een winterkindje heb ik er veel gebruik van gemaakt. Ik koos er vaak voor om een dikker vestje aan te doen/i.p.v. dikke winterjas of sokjes i.p.v. schoenen en merkte ook dat ze daardoor ook veel beter in de gordels vastgezet kon worden. En ook veel gebruikt gemaakt van grote stoffen slabbers. Die plastic dingen vond ik juist super irritant. Het zag eruit en voelde elke keer zo alsof ze in hun regenjas aan aan het eten waren.

Het navelbandje. Ik weet nou nog steeds niet waarvoor dat diende.

Silly Billy’s zijn de bom. Badje, luieremmer, magentronsterilisator en het bilkendoekjes bakje heb ik hier wel veel gebruikt. Grappig die verschillen.

Eens. Worden hier ook fanatiek gebruikt. Zijn items die je vaak wel van bekenden kunt lenen of tweedehands kopen dus ook geen grote investering. Wij gebruiken de luieremmer zelfs nog uit mijn tijd (33jaar geleden én sluit heel goed af).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP