Happy momlife

kerst 4
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Is het al bijna kerst? Tag – Advent of Joy

Volgens mij ben ik al zo lang ik mij kan herinneren dol op de kerst en het is de laatste jaren alleen maar toegenomen. Een paar jaren geleden maakte Tamara een tag over de aankomende kerstdagen maar ook die is verdwenen van mijn blog. Tamara maakte hem opnieuw en heeft mij getagd dus ik beantwoord haar vragen graag nog een keer. Een goed excuus om nogmaals over kerst te praten. 

Hoelang nog tot het kerst is?

Op het moment dat dit blog online komt staan er nog 14 dagen op de teller. Ik vind het stiekem altijd heel jammer als het zo dichtbij komt aangezien het dan allemaal weer voorbij is. En er weer een heel jaar gewacht moet worden op de leukste tijd van het jaar.

Op een schaal van 1 t/m 10, hoe erg kijk jij uit naar kerst?

Euh 10 natuurlijk! Maar ik denk dat dat wel te verwachten was haha! Maar nu ik dit blog typ is het niet zozeer kerst waar ik naar uit kijk, maar de periode die er aan vooraf gaat. De kerstdagen zijn ook leuk hoor, maar die zijn zo snel voorbij.

Wanneer zet jij de kerstboom op?

Meestal zet ik hem op na de sinterklaas dagen, maar dit jaar stond ie er al eind november hahah! Ik kon hem niet langer in de doos laten zitten en moest hem opzetten. Het optuigen deed ik wel de dag nadat wij Sinterklaas hadden gevierd, daar kon ik dus wel nog even mee wachten.

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?

Zo’n 6 jaar geleden hebben wij in de uitverkoop een mega mooie kerstboom gekocht die amper te onderscheiden is van een echte boom. Ik vind hem nog steeds heel erg mooi en hij staat onwijs gezellig. Vol met lampjes en mooie lichte ballen in combinatie met mooie slingers.

Wat is je favoriete kerstliedje?

That’s christmas to me van Pentatonix for sure!

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?

Een witte kerstboom en trainingskleding whaha! Terwijl wij zelf ook met een trainingsbroek lopen tweede kerstdag denk ik haha! Maar bij een diner met familie ofzo vind ik dat je gewoon normale kleding aan kunt trekken of feestelijke kleding. Net als friet halen ofzo met kerst vind ik nou ook niet nodig haha!

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meest uit?

Het toetje! Ik moet nog bedenken wat ik wil gaan maken, maar ik heb er nu al zin in haha!

Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?

Eerste kerstdag draag ik deze outfit die ik onlangs bij de wibra kocht voor nog geen €20,-! En tweede kerstdag een makkelijke broek met een foute kersttrui net als kerstavond dan is het ook foute kersttruien avond haha!

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?

Misschien al wel met mijn eigen kleinkinderen aan een grote tafel met veel eten. Oh god dan is Aron gewoon al 32(!) verder hoop ik dat er gewoon veel gezelligheid is binnen ons gezin.

En tot slot: Wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?

Wat mij het kerstgevoel geeft is de gezellig decoratie en het lekkere eten. Kersttradities zijn wij aan het sparen, vorig jaar begonnen wij met home alone en dat zal dit jaar precies het zelfde zijn. En stiekem heb ik er heel veel zin in om naar te kijken.

 

Facebook Comments

Share this post