Huis en inrichting sponsored stories

Deze interieur items mis ik in ons huis

Wij kijken samen graag naar programma’s zoals VTwonen al is die niet af te zien aan ons huis/interieur. Het is geen geheel en op sommige plekken missen wij nog de juiste items. Of juist de items die het geheel een geheel maken. Het lijkt nu soms nog een bij elkaar geraapt zooitje en dat is zo jammer. Welke items mis ik nog om het compleet te maken? 

Vloerkleed 

Laatst vertelde ik het al, maar ik mis echt een vloerkleed. Ik zie dat veel mensen de laatste tijd eentje in huis neerleggen en het ziet er gelijk zo aangekleed uit. Alleen vraag ik mij af of een vloerkleed hier in huis wel schoon blijft met mijn knoeimonsters en mijn reflux baby. Maar ik denk dat ik het uiteindelijk wel wil, een mooie lichte variant die de kamer mooi licht laat lijken. Het is ook nog eens lekker warm aan de voetjes in de winter en een fijn plekje voor de kindjes om op te spelen.

Salontafel 

Ons Zweedse salontafel is echt aan vervanging toe. Zo vind ik de Hay Tray heel tof die ze bij Flinders.nl verkopen, een mooi doel om voor te sparen. Of de Cupid van Zuiver. Zuiver vind ik een onwijs tof merk met mooie items. One day haha one day.. De salontafel is één van de eerste dingen die wij willen gaan vervangen in ons interieur.

Meer planten 

Dit is misschien nog wel iets dat wij eerder aanpakken dan de salontafel, omdat het een stuk goedkoper is. Wij willen al een tijd mooie planten in huis en ik denk dat dit nu maar eens moet gebeuren haha. Een beetje meer groen in huis en het liefst ook nog planten die goed zijn voor de zuivering in huis. Oh en het moet geen urban jungle worden hoor. Gewoon een paar subtiele plantjes.

Banken 

Onze bank is niet de mooiste meer, wij kochten hem 5 jaar geleden (Geloof ik) tweedehands en hij begint nu wel een beetje af te raken. Maar een nieuwe bank zit er nog niet in dus wij moeten het eerst nog hier mee doen, voor zolang hij het overleefd vind ik het met drie kinderen nog niet nodig om een andere aan te schaffen. En als het eenmaal zover is dan kan het best zijn dat wij voor tweedehands gaan.

Nog even door dromen en dan kunnen wij hopelijk wat dingen in ons huis aanpakken. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Milou

    Hier de cupid van Zuiver destijds aangeschaft en vind het echt een verschrikkelijk ding. Haha! Ten eerste: het blad is van ‘spiegel’ dus al-tijd stof en vieze vingers zichtbaar. Daarnaast vond ik die uitstekende punten ook echt niet handig (gevaarlijk zelfs) toen mijn baby zich begon op te trekken en te stappen. Hij ligt hier nu op zolder, binnenkort op MP denk :p

    22/01/2018 at 9:54 am
  • Leave a Reply