Happy momlife

shutterstock_439342972
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

in ons huis wordt geleefd!

Als je onverwachts bij ons op visite komt dan kan ik je niet garanderen dat mijn huis op geruimd is. Bij ons in huis wordt namelijk geleefd, maar voornamelijk gespeeld. Het kan hier nogal een chaos zijn, maar als je even belt voor je komt doe ik mijn best om op te ruimen. 

Soms zie ik wel eens foto’s op instagram of video’s op YouTube van huizen waar je gewoon geen chaos ziet. Geen chaos? Geen speelgoed? Nou dat komt hier alleen ’s avonds na 20:00 uur voor hoor haha! Dan is al het speelgoed aan de kant en al mijn troepjes liggen dan ook netjes opgeborgen in mijn kast. De kast die ik overigens een paar keren per maand op moet ruimen, omdat het een complete chaos is. Ik ben echt een chaoot. Mijn grootste knelpunt is onze eettafel. Ik leg daar graag spullen op of laat de kinderen daar aan knutselen.

Over de salontafel kan ik niet zoveel zeggen. Die hebben wij momenteel namelijk niet echt. Er staat een bijzettafeltje die overdag door de kinderen door het hele huis gesleept kan worden. ’s Avonds zetten wij hier onze glazen drinken op en daar is het mee gezegd. Wij willen nog wel een mooie salontafel hoor. Dit bijzettafeltje is namelijk absoluut niet geschikt voor wanneer Fleur aan de wandel gaat. Het is een wankel tafeltje die omvalt zodra ze zich gaat optrekken. Dus binnen nu en enkele weken/maanden moet ie vervangen gaan worden, want je weet natuurlijk niet wanneer ze gaat staan.

Ons huis is overigens niet vies hoor, ik maak elke dag schoon, maar opruimen doe ik 1 keer per dag. Ik vertik het namelijk om continu speelgoed op te ruimen, om er een half uur later achter te komen dat ik het geheel weer opnieuw kan doen. Wij zijn nog op zoek naar een handige speelgoedkast waar de kinderen hun speelgoed in kunnen leggen aan het einde van de dag. Want aan het einde van de dag is het aan hun de taak om hun eigen speelgoed op te ruimen.

Facebook Comments

Share this post