Persoonlijk

I’ll be back!

Volgens mij is dit de langste periode in mijn 6 jaren van bloggen dat ik zo veel offline ben geweest. De afgelopen twee weken stonden in het teken van verhuizen en de periode ervoor had ik weinig tijd om achter mijn laptop over pc te kruipen. Inmiddels wonen wij alweer een week thuis en is de eerste helft weer uitgepakt. Een rustige werkomgeving om te bloggen is er weer, maar de rust nog niet. 

Dit weekend vieren wij Aron zijn verjaardag verdeeld over twee dagen, daarna ga ik de drukte van het voorbereiden van een kinderfeestje in. Ik ga natuurlijk ergens heen, ik maak het mezelf moeilijk en bedenk een piratenfeestje voor Aron. En dit jaar is het zo erg dat ik naast de inkopen nog helemaal niks heb voorbereid. Ik ga het nog heel druk krijgen de komende dagen, maar wel leuk druk! Hoe het kinderfeestje gaat worden ga ik nog delen op de blog. Ik denk dat ik dit ga doen in het nieuwe jaar om voor mezelf het jaar rustig af te sluiten.

Eind 2016?

Het einde van het jaar is in zicht en normaal ben ik heel fanatiek met kerst blogs. Dit jaar heb ik geen enkele kerstblog klaar staan. Ik heb er gewoon geen tijd voor gehad. Ik wil mezelf op dit moment ook geen druk op leggen, omdat de afgelopen periode al intensief genoeg is geweest. ik hoop nog wel wat kerstblogs te plaatsen, maar ik weet niet hoeveel en hoe. Daar kom ik dus nog op terug en zien jullie natuurlijk gewoon voorbij komen. Ik wil zoals het nu lijkt op de doordeweekse dagen een blog plaatsen en in het weekend lekker niks.

2017 here i come!

Afgelopen jaar was voor mij een slecht blogjaar helaas! De inspiratie was er voldoende het zat hem in de tijd helaas. Ik heb dan ook mooie doelen gesteld voor 2017 en daar wil ik gemotiveerd mee aan de slag gaan. Ik wil mooie blogs schrijven, weer flink gaan DIY-en en zo heb ik natuurlijk nog wel meer ideeën die ik wil gaan uitwerken. Het thema budget gaat weer flink terug komen en ik wil een hoop positiviteit gaan overbrengen. Ook begin ik januari weer met mijn Op weg naar fit – blogs. Ik ga samen met mijn vriendinnetjes bootcampen en weer goed denken om mijn voeding en dan op naar een bikinibody. Dat mag wel naar 6 jaar!

6e blogverjaardag!

In januari blog ik 6 jaar en ik wil daar natuurlijk een feestje van maken! In de laatste week van januari zal ik een win festijn gaan organiseren. 7 dagen en 7 prijzen voor mama’s en voor hun kindjes. Dit gaat de eerste keer zijn dat ik mijn blog verjaardag ga vieren. Voorheen voelde ik het niet zo om er iets mee te doen, maar ik ben trots! Trots dat ik iets al 6 jaar doe en 6 jaar vol aan het houden ben. Het sentimentele praat je komt dan wel haha! Voor nu hoop ik het bloggen weer langzaam op te pakken en weer met veel plezier mooie verhalen online kan gaan zetten.

I’ll be back! 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Nienke

  Wauw, zes jaar alweer! Dat is heel erg lang. Neem je rust en de tijd om weer te beginnen. Gefeliciteerd met Aron! Liefs,

  11/12/2016 at 1:24 pm
 • Reply Froukje

  Pas goed op jezelf❤️

  11/12/2016 at 1:59 pm
 • Reply Lieke van Veen

  Doe lekker rustig aan. Ik ben benieuwd wat voor artikelen er binnenkort online gaan komen.

  11/12/2016 at 5:45 pm
 • Reply Carmelina

  Welkom terug mop! Nog even die december drukte door en dan fris het nieuwe jaar in! Ik ben trots op hoe je het allemaal maar even flikt! Topper!
  X

  11/12/2016 at 8:16 pm
 • Leave a Reply