Comments (22)

Jeetje wat een vaag stuk, zeg gewoon wat er dan is gebeurd zodat anderen hier ook iets aan hebben want dit komt meer over als zielig “kijk hoe zwaar ik het heb” dan als jets anders.
Maar ja, misschien blog je daarom wel, dat weet ik niet

Wat er precies was deel ik niet uit respect en dat lijkt mij meer dan logisch. Mijn blog is mijn plek om mijn gevoel te uiten en om te delen wat er gebeurt binnen ons gezin en wat wij meemaken en doen. En normaal gesproken deel ik juist alleen de leuke dingen. Dus nee ik blog niet om te laten zien hoe zwaar ik het heb. Dan zag mijn blog er heel anders uit. Deze blog staat al een paar weken klaar en deze reactie is de reden geweest waarom ik het niet wilde plaatsen.

Je schrijft hieronder “ met mijn blogs probeer ik taboes te doorbreken ..” Hoe dan?? Door zo geheimzinnig wat te willen delen , maar toch ook niet??
Schrijf dan in een dagboek om je gevoel te uiten of praat er over , maar schrijf het niet in een blog.. dan kan je verwachten dat “volgers” er op reageren …

Ik ben het idd eens met Iris, deze blog is echt heel vaag en vraag oproepend..
Dus of je post hem en verwacht vragen/reacties als deze of je post hem niet..

Gelukkig mag ik zelf kiezen of ik het hier schrijf of in een dagboek. En doordat ik het heb geplaatst mag je reageren toch? Als ik geen reacties had gewild had ik hem niet geplaatst. En over taboes doorbreken, dat moet ik blijkbaar in iedere blog doen?

Reageren staat vrij en vragen ook. Maar het antwoord zal ik hier niet plaatsen 🙂

Jeetje wat een bijzondere reacties. Het gaat hier helemaal niet om de gebeurtenis maar om een moederhart dat worstelt met de gevoelens/emoties van haar kind.. een moederhart dat huilt omdat ze ziet dat haar kind het zwaar heeft een moederhart dat haar kind net als iedere andere moeder wil beschermen tegen verdriet en pijn in het leven…. een moederhart die kwetsbaarheid durft te tonen en ons laat lezen hoe zij omgaan met de moeilijke dingen in het leven… wat die dingen zijn gaat ons verder niks aan..

Wat ik lees is naast de kwetsbaarheid ook trots, trots op hun zoontje en gezin hoe zij met de moeilijke situatie omgegaan zijn.. en eruit gekomen zijn.

Wat ik lees is liefde…. liefde en er voor elkaar zijn en als dat er is.. kan je uit iedere situatie sterker komen….

En wat die situatie is.. doet er dus helemaal niet toe. En als het wel zo belangrijk is die situatie te weten.. dan ben je in mijn ogen gewoon een ramp toerist

Fijne dag allemaal

Wat een vage blogpost. Dat je niet wilt delen wat er gaande is snap ik, met alle respect soms moet je dat ook voor je houden inderdaad. Maar als je niet wilt dat mensen onbegrip tonen of denken dat je zielig doet moet je ook niet een blogpost als dit plaatsen. Dit roept vragen op, roept onbegrip op en roept op dat mensen willen weten waar dit dan wel allemaal over gaat. Je blog is zo geschreven dat je wel wilt vertellen dat er iets ergs gebeurd is maar niet wat. & dat mag absoluut. Maar in mijn ogen had je dan ook beter niet zo’n vage blogpost als dit moeten delen. Dan heb je ook geen onbegrip en kun je de situatie voor jezelf houden.

Jeetje wat een vage blogpost! Dat je het niet wil vertellen snap ik, maar dit roep heel veel vragen op en schept veel verwarring.

Zonder je zoon in verlegenheid te brengen toch mooi beschreven dat het moederschap niet altijd een eitje is en dat die momenten je naar het hart grijpen.

#Wehoevennietallesteweten
The struggle is real

Ik vind deze blogpost juist mooi, toevallig deelde ik vandaag net zo’n vage.

Mensen, je hoeft niet alles te weten!

Ik vind het knap dat je je zo kwetsbaar opsteld en je enorm open bent hoe Aron reageert op heftige en minder heftige dingen. Dat is pas veel delen! Want dat is net zo prive, als de reden voor dit artikel!

Chapeau girl❤️

Nou wat vervelend zeg om reacties te krijgen met vage blogpost. Dit is jouw plekje en je mag schrijven wat je wilt. En je gevoel delen op jouw manier. Gewoon prima deze post hoor. Knuff en sterkte met je gevoelens.

Ik lees over een gevecht als moeder, iets wat herkenbaar is en waar we elkaar in moeten steunen! Dat anderen ‘zielig doen’ erin teruglezen zegt meer over hen dan over jou! Moeders, heb elkaar een beetje lief!

Lief! <3

Fijn om te lezen dat er vele lezers zijn die mijn blog wel begrijpen. Dankjewel voor je reactie <3

Thanks mop ❤️❤️

Heel mooi geschreven en zo herkenbaar in de zin dat je je kinderen wilt beschermen tegen al het kwaad. Dat kan van alles zijn iets dichtbij maar ook angsten die verder weg zijn, maar die je als moeder wel laat beseffen dat de omgeving om je heen niet altijd veilig is.

Goed dat je dit zo deelt!, durft te delen, te uitten, te uitten naar mensen die “iets” van je vinden, dat is pas lef hebben.
Probeer negatieve reacties opzij te zetten en ga zo door met bloggen en vloggen! je hebt namelijk veel vrolijke materiaal al neergezet! als er iets naars gebeurt en gedeeld is gaat het niet om wat er letterlijk gebeurt is inderdaad maar om jou als persoon en de belevingswereld van je zoon in deze gebeurtenis.

Als iemand goed leest kun je zien dat het daar niet om te doen is….
laat nooit een ander iets voor je invullen lieve schat♡ je bent een topmama met een hart van goud!

Niks vaags aan deze blog hoor. Het enige wat niet genoemd wordt is de gebeurtenis. Is meer de nieuwsgierigheid van mensen dan dat dat echt iets toe zou voegen. Het gaat niet om wat er was, maar aan wat het met je doet.. als moeder. Je zou zo graag je kindjes beschermen tegen alles he? Maar dat gaat niet. Maar je gaat er goed mee om, topmama!

Vind dat deze blog jou juist ‘echt’ maakt. Dit blogje is geen poppenkast. Je ziet juist hieraan dat deze blog echt jouw ‘thuis’ is. En daar bedoel ik mee dat je durft te schrijven over je emoties, je zorgen, onzekerheden en je kwetsbaar opstelt als moeder zijnde. Ik schrijf nu juist een reactie omdat ik hoop dat je ook, ook al zijn er ook andere meningen in de reacties te lezen dat je hiermee juist WEL door gaat. Helaas leven we niet volledig in ‘unicorn’ land…ook die andere dieptepunten moeten we mee omgaan, verwerken en is een leerproces. En daarvoor hoef je niet in je eigen blog een masker op te zetten.

Mooie, echte blog! Gaat niet om de gebeurtenis, maar om jouw gevoelens en die van je kind. Herkenbaar hoe graag je je kind wil beschermen.

Bijzonder hoe er om wordt gegaan met lezers die anders dan alleen positief zijn.. Vol in de verdediging, zelfs op instagram stories zodat je weer fans naar je blog trekt die jou weer kunnen bevestigen
Eigenlijk best sneu maar als jij er (maar) gelukkig van wordt toch?!?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP