Comments (22)

Ik was 24 toen onze jongens geboren werden. Hebben we bewust voor gekozen en ik ben blij dat we zo vroeg begonnen waren omdat het zwanger worden nu zo moeizaam gaat.

Was nog 17 toen we er achter kwamen . Was 18 toen ik ben bevallen. En ja ook wij hebben die voor oordelen heel erg mee gemaakt. Ik was en ben nog steeds bij de vader van ons kindje. Hadden een huisje etc en mensen denken direct anders over je. Maar we zijn er door gekomen hebben nu een gezond zoontje van 4 jaar jong.

Ik was 18 toen ik zwanger was en 19 toen ik bevallen bevallen. Wat ook mij een tienermoeder maakt(e). Inmiddels mama van twee dochters, en had het niet anders gewild.

Mijn vrouw was 23 toen ze er achter kwam, we hebben er bewust voor gekozen alleen was ze bang voor de mening van andere. Vind het knap van je en geniet van je gezin!

Ik weet het ook nog als de dag van gisteren.maar jullie hebben het goed gedaan en doen het nog steeds goed. Wij als ouders zijn trots op jullie.en vooroordelen heb je toch.

Ik was 22 toen ik zwanger werd en 23 dat ik beviel.. en toen al bijna alleen maar oordelen en blikken die genoeg zeggen! Degene die het waagde te vragen het was toch zeker een ongelukje is nog net niet met een blauw oog naar huis gegaan! Heel vermoeiend.. en vooral oudere mensen die voor het gemak vergeten dat ze zelf ook amper 20 waren toen ze hun eerste kind kregen!

<3 xxxxx

Ik was 16 toen ik zwanger werd van de eerste.

Dit snap ik zo goed, er hangt direct zo’n negatief sfeertje rond het woord ‘tienermoeder’. Vraag me af of dat ook mede gestimuleerd wordt door programma’s als Vier Handen (want als ik lees hoe mensen op social media tekeer gaan op die meiden… auw!).

Ik was nog net 26. Maar ik zag er nog jong uit dus er is me ook weleens gevraagd of ik een tienermoeder was. Wat uberhaupt een rare vraag is want wat doet het er toe. Het is niet zo dat wanneer je pas na je 20e moeder wordt je ineens beter voor je kinderen kunt zorgen. Aan de andere kant was ik wel binnen 2 maanden dat ik samen was met mijn vriend zwanger dus daarop ben ik weleens aangekeken.

Wauw bizar dat mensen dat vragen! En idd wat je zegt leeftijd maakt je geen betere moeder, maar je hebt wel iets meer levenservaring.

Ja precies! Ik voel me soms heel verdrietig door programma’s als vier handen.. Juist omdat die meisjes in hele andere situaties zitten als dat ik destijds zat en ik in vergelijking met hun een makkelijke periode had.

Ook nog vrij jong!

Ja bizar hé idd oudere mensen die er dan wat van zeggen terwijl ze vroeger allemaal jonge moeders waren.

Dankjewel Frank!

Amen! Hier wil ik ook echt niet de tijd terug draaien ben gelukkig met wat ik heb gekregen.

Wauw heerlijk zo’n positief verhaal! Geniet van je gezin!

Ik was meer dan twee keer zo oud als jij 😉 Ik denk dat het allemaal zijn voor- en nadelen heeft. Soms had ik wel met jou willen ruilen (qua leeftijd), maar op andere vlakken weer niet. Het belangrijkste is dat je gelukkig bent met je gezin en dat je een goede ouder bent voor je kind(eren). Toch?

Helemaal mee eens! En ook ik zou soms willen ruilen met een moeder zoals jou. Ik heb weinig van de wereld gezien en zo nu en dan voelt dat wel als een gemis, maar als ik dan kijk wat voor rijkdom ik daarvoor in de plaats heb gekregen dan is dat gevoel (gelukkig) snel weg. <3

15.5 bij mijn dochter. Ze wordt dit jaar weer 27. Waar blijft de tijd. 23 bij de 2e en 28 bij de 3e. En ik ben gewoon verpleegkundige geworden. Mijn doel was de OK maar ja. En weet je ik zei toen ik 12 was net 35 wil ik pas moeder worden. Nou ik kan je verzekeren dat alles een reden heeft. Dan had ik nooit kinderen gehad. Ik heb er nu 4 een stiefdochter ook zij wordt vrijdag 26.

Ik was 22 toen ik beviel van onze oudste in 2004, toen en nu nog steeds samen met de liefde van mijn leven en vader van onze inmiddels 2 dochters van 9 en 12 jaar jong <3

Bijna 15 jaar verkering en still going strong maar met 2 kids wel echt compleet en nog in de bloei van ons leven, het heeft zo zijn voordelen hoor jong moeder worden 😉

Ik was 31! Stuk ouder dus. Ik was er toen pas klaar voor. Maar iedereen kiest zijn/haar eigen pad en het is niet aan de ander om daar over te oordelen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP