Happy momlife

image1-7
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ik volgde een choachingstraject bij Magda van Mamazone

Eind mei kreeg ik een berichtje van Magda van Mamazone of ik haar coachingstraject wilde gaan volgen. Ik ben zelf nogal sceptisch geweest over coachings en wist niet of dit wel iets voor mij zou zijn. Maar op het moment dat Magda mij een berichtje stuurde kon ik wel wat hulp gebruiken, ik was moe, had weinig zin meer en trok het allemaal niet meer. Ik greep deze kans met beide handen aan.

Niet veel later had ik een introductie gesprek met Magda van Mamazone om te kijken of er een klik was en of ik mij wilde laten coachen door haar. Ik was best nerveus voor het eerste gesprek. Ik moest vooraf nadenken over welk doel ik wilde behalen tijdens de coaching en ik kon er maar 1 bedenken en dat was meer rust krijgen. Ik stond namelijk altijd aan.

Dit is ook iets wat wij direct hebben aangepakt. Magda daagde mij uit om nog beter naar mezelf te kijken. Ik ontdekte onzekerheden waarvan ik niet eens wist dat dat zo was. Ik confronteerde mezelf hiermee maar ging ook de confrontatie met mijn omgeving aan om aan te geven dat het niet langer ging en gaf wat ik van mijn omgeving nodig had.

Mijn allergrootste les wat ik tijdens de coaching heb geleerd is het nemen van me-time. Voorheen ging ik hele dagen door. Ik stond op en knalde net zolang door tot ik ’s avonds op bed ging. Ik leerde dat dit ook anders kan. Ik leerde dat een middagdutje doen als moeder van drie echt niet erg is. Ik heb er notabene de tijd voor. Sinds ik met Magda een coaching heb gedaan doe ik meerdere keren per week een middagdutje, omdat ik het nodig heb met een druk en actief gezin.

Ik leerde weer kiezen voor mezelf. Al na één van de eerste sessie voelde ik dat dit het moment was om ook daadwerkelijk voor mezelf te kiezen. Ik besloot een nieuwe bedrijf op te richten. Ik besloot iets te doen wat ik al jaren wilde doen, misschien al wel bijna mijn hele leven. Ik begon met feestjes voor kinderen en voel nog iedere dag dat dit een hele goede beslissing is geweest. Ik ben achter de schermen nog druk bezig met de website en de feestjes. Maar ik voel dat dit mijn roeping is en dat ik hier heel erg blij van word. Deze stap had ik nu nog niet gezet als Magda mij niet had gewezen op het feit dat ik meer dan alleen mama ben.

Tijdens de coaching met Magda hadden wij op privé veel tegenslagen en energie slepende conflicten met een “bedrijf”. Een situatie waarin je niemand het toewenst te komen. Op een gegeven moment kon ik mijn masker niet langer ophouden en heb ik hierover goede gesprekken gehad met Magda. Ook tijdens dit gesprek leerde ik nog meer over mijn eigen krachten en dat ik me echt wel even k.u.t. mag voelen, maar dat ik aan de situatie op dat moment toch niks kon veranderen. Ik was afhankelijk van “het bedrijf”. Ik kreeg weer motivatie om door te pakken.

Ik ben onwijs dankbaar voor dit traject. Ik heb zoveel over mezelf geleerd en vond de maandagavonden met Magda onwijs fijn. Ze is een prettige coach om mee te praten, haar enthousiasme gaf mij motivatie om door te gaan. En ze weet heel goed waar ze het over heeft. Dit komt natuurlijk ook door haar achtergrond wat ik een absolute meerwaarde vind aan haar als coach.

Ik kan iedereen aanraden om een coaching bij Magda van Mamazone te volgen. Ze is hartstikke goed in haar werk! Je kunt een gratis kennismakingsgesprek bij haar aanvragen en ik denk dat je daarna net zo enthousiast ben al ik ben. 

Ik heb dit coachingstraject gekregen van Magda, dit heeft absoluut geen invloed op mijn mening over de coaching. Ik ben oprecht enthousiast en heb er heel veel aan gehad!
Facebook Comments

Share this post